sobota 5. října 2013

Recenze no. 1

Ahoj,
 takže jak už jsem v úvodu řekla, budu se snažit vám zprostředkovat co nejvíce svých názorů na různé kosmetické značky, přípravky apod.
Ráda bych začala u své oblíbenkyně: Maybelline Volum’ Express Cat Eyes.



Tato řasenka u mě drží přední pozice už nějakou dobu. Jako nejdůležitější je pro mě u řasenek především natočení. Cat eyes má velice roztomilý zaoblený kartáček, který je na aplikaci velice vhodný.



Řasy neslepuje a mírně prodlužuje. Ačkoli mám řasy celkem husté i dlouhé, rozdíl po nanesení rozhodně vidím. Ne, že bych si připadala jako dravá šelma, ale řasy dostanou velice hezký tvar, nevím jak to popsat, trošku kočičí asi, no, název tedy celkem sedí:D:) Výdrž je průměrná, maličko se drolí, ale není to nic, co by bylo jako vyložené mínus. Design řasenek Maybelline je krásný, i tato vypadá velice pěkně. Obsah jedné tubičky je cca 9,5ml, mám ji přibližně 2-3 měsíce. Cena se pohybuje většinou okolo 250ti korun, často je ale můžete zastihnout ve slevě, já ji minule kupovala v Rossmanu za 169:)
Abych to nějak shrnula, můžu na tuto řasenu pět samou chválu, ale určitě samy víme jak to je, každé sedí něco jiného. Za mě ale rozhodně ANO:)

2 komentáře:

  1. Tahle by mi mohla sedět, zahnuté kartáčky miluju. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já takyyy, úplně ji zbožňuji! Četla jsem na ni docela dost záporných recenzí, což mě zarazilo, ale tak zase každá máme jiné řasy a jiné požadavky:)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...