čtvrtek 10. října 2013

LOOOOOOOOOVE lips

Ahoj!

Dnes jsem se rozhodla článek věnovat značce Dermacol a jejímu produktu Love Lips. Měla jsem na tento rtěnko/balzám zálusk už pěkně dlouho, no a když teď přišla ta super akce na e-shopu, nešlo odolat.


Nejdřív bych začala obecně. Jedná se o balzám na rty, který je má zvláčňovat a dodávat jim lesk. Obsahuje přírodní oleje,včelí vosk a vitamin E, dále také SPF 15, který rty chrání před slunečním zářením. Je ve velice krááááásném obalu, jsem z něj nadšená, je to takové jemňoučké a strašně roztomilé. Balzámek je ve tvaru srdíčka, což ještě podrthlo roztomilost celého produktu. No, a už dost, nebo to za chvíli  bude samé ťuťu a ňuňu. 



Ale tak už k užitečnosti. Za prvé, úžasně voní, parfemace je celkem silná, ale velmi příjemná. Balzám má dobrou konzistenci, je takový vláčný, opravdu rty hezky hydratuje. Sice nevydrží moc dlouho, ale to bych ani nepřikládala balzámu, ale sobě a věčnému pití apod. Co se týče barvičky -  mám nejsvětlejší odstín 01 (hrozny). Není moc výrazná, rty ale příjemně zbarví do růžova. Pigmentace není bůh ví jak vysoká, ale vypadá moc hezky.


(Omluvte kvalitu fotek, jediné pořádné světlo bylo v koupelně, ale nějak se to ne a ne dobře vyfotit:D)

Z Love lips jsem nadšená, úplně jsem si balzám zamilovala a hned jak bude příležitost, letím pro další odstíny, protože nádherně vypadá a hlavně dokonale voní. Za mě 1*. Jsem zvědavá na opěvované Baby Lips od Maybelline. Snad už se tu brzy ukážou, ať taky můžu udělat nějaké porovnání:)



A co vy? Máte rádi Love lips? Jaký odstín?:)

Mějte se krásně.
J.

4 komentáře:

  1. Já Love Lips miluju. Mám odstín 02 Liebe a ta vůně je božská :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do té se taky chystám, u jednoho rozhodně nevydržím:D:)
      jinak: velké díky, jsi můj historicky první komentář!!!:)

      Vymazat
  2. Love lips je docela fajn, ale po tom humbuku, co kolem toho byl, jsem čekala asi trochu víc :)
    Jinak mám peach, tu v tyrkysové tyčince :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ani nevím, co jsem čekala, ale jsem spokojená:)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...