pátek 11. dubna 2014

Victoria's Secret: Love at first sight

Krásné páteční odpoledne!

Protože počasí poslední dny moc nevychází a náladě nenapomáhá, je nutnost si dělat radost něčím jiným :). A mě momentálně dělá obrovskou radost seznamování se značkou Victoria's Secret. Jako úplně první věcičku, kterou jsem si pořídila, bylo tělové mléko, o kterém se dnes zmíním, ale na cestě už jsou ke mně i tělové spreje, kterých se nemůžu dočkat. Musím říct, že mi je VS jako značka neskutečně sympatická a rozhodně o ní ode mě brzy uslyšíte hodně!:)

Seznamte se s mým "LOVE" hydratačním tělovým mlékem. No není roztomilé? Zamilovala jsem se do něj na základě jeho designu, který je neodolatelný, nemyslíte?



Stejně tak nádherná je ale jeho vůně, která pro mě byla překvapením, neboť jsem jej objednávala naslepo. Voní nádherně svěže a parfemace je poměrně silná, jde cítit ještě velmi dlouho po tom, co se jím namažu. Jde v něm hodně cítit obsažené aloe vera, dále ve složení najdeme oves a extrakt z hroznových jader. Rychle se vstřebává, pokožku zanechá nádherně hebkou a hydratovanou. Trošku jsem se bála té silné parfemace, aby kůži zbytečně nedráždil, ale je šetrný i k ekzému.



Já jsem tedy ze svého prvního "rande" s Victoria's Secret naprosto nadšená a těším se na další!

A jak jste na tom s touhle značkou vy? Máte odzkoušeno? :)

Krásný den,
J<3


8 komentářů:

  1. já mám od nich tělové mléko (i když spíš je to takový gel), myslím, že je to řada Perfect Body. náherná tuba, nádherná vůně, perfektně hydratuje, jen to složení není nic moc :( ale kupovala jsem to v době, kdy jsem to tolik neřešila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, taky to není ideální, ale já se zase namažu jednou za čas a tolik to v létě neřeším, v zimě na ekzém musím být šetrnější:)

      Vymazat
  2. Od téhle značky ještě nic nemám :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Já nevěděla, že mají i kosmetiku! Mléko vypadá luxusně!

    OdpovědětVymazat
  4. oni maju aj kozmetiku!! to som nevedela :) možno niečo zoženiem to mlieko vyzerá super už len preto by sa mi páčilo

    OdpovědětVymazat
  5. Miluju!! Od té doby co používám VS tělová mléka, denně ušetřím za parfémy, protože tahle vůně vydrží celý den <3

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...