úterý 1. dubna 2014

Lover's Top 5: March

Krásný večer!
Čas letí a už tu máme další měsíc, věříte tomu? Jaký pro Vás byl březen? Já za sebe musím říct, že rozhodně zajímavý, opět se v mém životě událo několik poměrně zásadních změn, ale řekla bych, že ho můžu považovat za vesměs pozitivní. Taky byl ale dost chaotický, na blog mi zbývalo celkem málo času, což mě mrzí, ale na duben jsem si naplánovala několik zajímavých článků, takže doufám, že se zase frekvence publikování zvýší :). A jak vypadá březnové shrnutí?

Nejoblíbenější písnička/video
No tak tady se připravte na vlnu šílenství jménem Chlöe Howl. Tahle devatenáctiletá zrzka z Anglie si mě získala na první pohled i poslech. Je to neskutečná sympaťanda a má zajímavý styl. No prostě jí zbožňuju.. Písničky hltám jednu za druhou a nemůžu se dočkat na konec léta, kdy plánuje vydat první album a odstartovat turné, při kterém se SNAD dostane i k nám. Co se týče konkrétních písniček, u mě asi vítězí No Strings, ale stejně tak si pořád dokola pouštím její  pravděpodobně nejznámější Rumour. Takže doporučuji zkouknout, ale pozor - jsou silně návykové:)



Nejlepší událost/okamžik
Pravděpodobně první minuty po vytažení té mojí zakleté osmičky. Spadlo ze mě úplně všechno a strašně se mi ulevilo, ačkoli mě to ještě znovu čeká. Z těch pozitivnějších je to asi letošní první opalovačka na balkoně :)

Nejoblíbenější kosmetika
No tak tady mám asi jasno. Nevím proč, ale nemám teď moc "líčící" období a vystačím si jen s řasenkou. Opět jsem se vrátila ke své milované Maybelline Cat Eyes, kterou prostě momentálně nedám z ruky :).



Největší mňamka
Tady asi zvítězí tvarohovo-broskvový dort z minulého víkendu. Aneb svěží jarní novinka v mé nejoblíbenější cukrárně :)

Nejinspirativnější obrázek/věta


A jaký byl Váš březen?
J<3

4 komentáře:

  1. já jsem si zamilovala tu novou Maybellinku. mám řasy fajn i tak (ale světlé), ale co ta s nima udělá, to je bomba! a jinak byl březen tak nějak na pytel, snad bude duben lepší, máme s přítelem oba narozeniny a on dokonce i svátek, tak se těším, co si vymyslíme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, no tak to je super, doufám, že si to pořádně užijete:)

      Vymazat
  2. Jsem ráda, že trhání zubu dopadlo dobře. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...