sobota 9. listopadu 2013

"Silná" pětka?

Milé dámy,
pokračuji ve svém pátrání s názvem "hledání dokonalého šamponu na poškozené vlasy". A zjistila jsem jednu věc. Silikony už OPRAVDU nikdy. Tohle už jsem si říkala po naprostém zásahu vedle s řadou od Gliss Kur a nahradila jsem ho velmi svižně Biodermou, která byla naprosto super. Ale jelikož na řadu, kterou se chystám zdrbnout dneska, jsem slyšela a četla spoustu chvály, řekla jsem si, že jí dám alespoň šanci. Navíc jsem ji sehnala v akci v Déemku, takže to byla jasná volba.

Co tu pro Vás dneska mám?
Řadu Full Repair 5 od Elséve. Zásobila jsem se šamponem, balzámem, i tou okamžitou zázračnou péčí. Všechny přípravky jsou určeny pro poškozené vlasy, obsahují keratin, což se mi líbilo.



Co slibují?
Jelikož v názvu je pětka, měla by řada splňovat těchto pět bodů: vlasy budou 1) odolné, 2) silné, 3) vitální, 4) hebké, 5) lesklé. Vlasové vlákno by se díky keratinu mělo obnovit a posílit strukturu, ceramid zase zaceluje a vyhlazuje povrch vlasu (prý).



Rozdělím tuhle řadu na milostný páreček šamponu a balzámu, které budu hodnotit společně a pak nám tu zůstane jeden "forevreloun" OZP, který si vezmu zvlášť.

Šampon a balzám
Jak už jsem psala, jsou určeny pro poškozené vlasy a jejich úkolem je dodat jim sílu, vitalitu, lesk a tak. Tyhle dva jsem se rozhodla hodnotit zvlášť od OZP, protože mi přijde, jako kdyby to snad byla jiný řada, nebo co. Při použití všech tří produktů je stav vlasů tak nějak ok. Jsou voňavé, vyhlazené, nepříliš vysušené. Ale když jsem zkoušela vynechat poslední krok, tedy OZP a využila jsem jen tyto dva krasavce, to bylo něco.. Vlasy mi ještě ani pořádně nedoschly a už byly rozlítané všude možně. Mám velmi suché vlásky jakoby u krku, no to bylo něco, mohla bych s nimi vytřít koupelnu a pořád by byly vysušené.. Pro člověka jako jsem já, resp. pro člověka s mými vlasy naprosto zbytečná investice. Řekla bych. Ačkoli je to jen můj názor, nestojí tolik, takže pokud se Vám třeba v minulosti líbily, nedejte na mě, jsem náročná. Když už nic, aspoň moc pěkně voní. A celkem dlouho vydrží. Používala jsem je asi měsíc a půl, déle to fakt nedám. Nicméně je v nich pořád více než půlka. Každý z nich koupíte za cca 60 korun.

         


Okamžitá zázračná péče
Tohle je trošku jiná polívčička. Je to poměrně dobrý pomocník, alespoň navenek. Končím s ním také, už proto, že obsahuje silikony, které vlasům nedělají dobře, ačkoli to na první pohled nejde úplně poznat. Co se mi na téhle "masce", nebo jak to nazvat, líbí je to, že vlasy pěkně vyhladí. A asi i vyživí, protože nejsou tak suché jako při použití předchozích dvou nápadníků. Hříva je krásně jemná a hlavně úúúúúúúžasně voňavá. Fakt, ta vůně je tak intenzivní, nádherná. No, tím ale moje nadšení končí. OZP můžete sehnat okolo stovky většinou.



V boji s poškozenými vlasy tedy tato řada neuspěla. Přijde mi, že jedu fakt pokus omyl..Zatím se to tak hezky přijde, což znamená, že další šampon musí být prostě super (Jojobáku od YR, už se na tebe těším!!!).

Vyzkoušely jste někdy tuto řadu? Byly jste spokojené? Pokud ne, jaké šampony máte nejraději? Máte nějaký tip na poškozené vlasy? Sem s ním:)

Krásný večer!
J<3

edit. Design blogu mě začíná poněkud znepokojovat, asi ho brzy předělám:D

5 komentářů:

  1. Nad tou okamžitou péčí se vždycky v drogérii pozastavím, ale ještě nikdy jsem si ji domů neodnesla:D:)
    Žádný zázrak na zničené vlasy nemám:/ v tomhle jsou jedině nejlepší nůžky:D ale určitě je dobré hodně vlasy olejovat nebo zkusit brazilský keratin:) A nebo třeba jako já si nechat udělat infračervenou žehličkou na vlasy tzv. lifting vlasů:) Jsem zvědavá jestli to něco s mými vlasy udělá:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na keratin chodím pravidelně a stříhám velmi radikálně každé dva měsíce a máš pravdu, to jediné pomáhá. Ale samozřejmě bych to chtěla takhle ještě nějak doplnit, no, zatím se mi poštěstilo jen s tou Biodermou, ale snažím se najít alespoň trochu levnější náhradu. Teď dám šanci La Chévre a Yves Rocher a jestli neuspějou, asi se k ní vrátím:D O té žehličce jsem slyšela, pár lidí si to chválilo, ale já tomu nevěřím už jen proto, že je to žehlička, což pro mě nesvědčí nic dobrého:D

      Vymazat
  2. ja mam Loreal strasne rada!

    Pozyvam na giveaway o GUCCI RUSH 75ml, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  3. Skúšala som len ten expresný kondicionér Total Repair, ktorý krásne vonia, ale opäť nemá nejaký extra účinok na vlasy, rozčesávanie to uľahčuje to áno, ale nič iné to s mojimi vlasmi nerobí, končeky sú rozštiepené rovnako.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...