sobota 12. října 2013

Voňavé osvěžení od Avonu

Ahoj dnes výjimečně již podruhé!
Nějak mi prořídly sobotní plány a naopak narostlo číslo produktů, o kterých bych vám ráda něco pověděla, tak proč to nevyužít :)


Chci vám představit svou kolekci tělových sprejů Naturals značky Avon. Nemám moc ráda parfémy, jsou na mě celkem dost silné, proto mi tyto spreje vyhovují nejen v létě. Mé oblíbené vůně jsou takové slaďoučké ovocné, takže jsem se to nich hned zamilovala. Vlastním celkem 4 různé vůně. Mé nejoblíbenější granátové jablko s mangem, meruňku s bambuckým máslem, dále brusinku se skořicí a jahodu s bílou čokoládou.


Vůně nejsou vtíravé, pro mě je ideální, že sprej nosím celý den u sebe a kdykoli chci, tak se s ním stříknu. Nejlepší jsou rozhodně na léto, pěkně vás osvěží i ovoní, ale rozhodně je můžete používat přes celý rok, pokud jste fanynkami lehkých vůní. Prodávají se v lahvičkách s rozprašovačem a buďto si můžete zakoupit klasické balení 125ml, nebo také mini, které obsahuje 100ml. Cena se pohybuje jak kdy, okolo 150-50Kč, záleží na tom, jestli je v Avonu nějaká akce a také na velikosti. Ty malé jsou myslím kolem 60ti korun.




Pro mě je, jak už jsem řekla, jasným favoritem granátové jablko s mangem. Voní nádherně, trošičku sladce. Meruňka má takovou zvláštní vůni, ani bych neřekla meruňkovou, je to spíš převaha toho bambuckého másla a trochu z ní cítím kokos, který mám moc ráda. Co se týče brusinky. Když mi přišla, myslela jsem, že ji hned pošlu dál, nebo vyleju. Když si k ní čichnete, voní jako levný osvěžovat, takový ten stromeček do auta. Naštěstí je to jen zdání, po nastříkání trochu vůně připomíná žvýkačky. No a jahůdkový sprej je velmi sladký, zpočátku mi moc nevoněl, ale pak jsem si na něj zvykla a docela jsem si ho oblíbila. Zkoušela jsem také malinový a fialkový, ale oba mi přišly takové nepříjemné, tak si je nechala sestra, které příjemně voní. Nojo, každému vyhovuje něco jiného :)


Takže pokud na sebe nechcete plácat parfémy, nebo si je schovat na vzácnější příležitosti, rozhodně doporučuji tyto tělové spreje! :)



No a jak je to u vás s vůněmi? Máte rádi takovéto spreje, nebo raději parfém? A jaké upřednostňujete vůně? :)

Mějte hezký sobotní večer!
J.

6 komentářů:

  1. Take Jsem jednu vůni měla a na leto super !!! Nejsou , jak říkáš vtirave a neboli z nich hlava jako z nějakých vůni :)
    Přijd se podivat i ke me budu rada :)))

    Www.olivains.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle sprejíky jsou prostě bezkonkurenční, sama jich mám doma nespočet:-)!
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky neustále přikupuji:D:) jen je těžké se z katalogu trefit, když tam nejsou ty zkušební něco jako testery:/:D

      Vymazat
  3. Ty vůně jsou skvělé, ale bohužel jsi potrpím na tom, aby na mě voňavka vydržela. Proto mám raději parfémy. Když jsi ale tohoto spreje nestříkám více, tak aspoň chvíli vydrží. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však proč ne, každý má jiné požadavky, já třeba silné vůně nevyhledávám, proto mi tyhle sprejíky stačí:))

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...