úterý 15. října 2013

Večerní tlachání

Hezký večer.
Nebo ráno, odpoledne, prostě ať už je jakákoli část dne, kdy to čtete (pokud to někdo bude číst, haha). Dneska nemám žádný robotický článek o tom, co jsem vyzkoušela, jaké to bylo, kolik to stálo. Jen takový odpočinkový. Není nic lepšího, než se večer naložit do postele s oblíbeným lakem na nehty, čajem, čokoládou (jinak jím zdravě, ale nějak se mi zachtělo zhřešit) a tak nějak nic moc nedělat.


Jo ještě jednu věc jsem zapomněla! Čichat k nádherně voňavým vlasům. Dnes jsem v tom dešti letěla do Déemka, protože jsem zjistila, že mají akci na vlasovou kosmetiku od L'Oréalu 2+1 nejdražší zdarma. (více info zde.) To se mi docela líbilo a už delší dobu jsem pokukovala po té okamžité zázračné péči Full repair 5, nebo jak se to jmenuje. (Proč jsou vždycky všechny ty názvy tak dlouhé, složité a všechny skoro stejné?) No tak jsem pěkně zmokla, ale ulovila šampon, balzám, i tenhle zázrak ze stejné řady... Vidíte to?! Už je to tu zas. Zase melu jen o tom, co jsem kde koupila, to je asi fakt nějaký syndrom. Každopádně abych to teda už doklepla, za tyhle tři super věcičky jsem tam nechala pouhopouhých 140 kaček. No a vrátím se teda na začátek.Voní fakt extrémně příjemně. Nemůžu se toho nabažit! Takže ať už to funguje jakkoli, minimálně 9 bodů z 10ti už je za vůni.
Co se týče laků, ani nevím proč, ale nějak mě poslední dobou chytlo si lakovat jeden prst jinak. Většinou prsteníček a nejlépe zlatou. Původně jsem si zlatý lak koupila jen tak do tanečních k šatům, ale teď ho používám skoro pořád. No asi proto jsem ho dneska vyměnila za světle růžovou. Princeznovskou.
A když už jsme u těch princezen a růžové, utíkám se raději do růžova vyspat, ať ráno nevypadám spíš jak zlá čarodějnice.
Mějte se <3

2 komentáře:

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...