čtvrtek 17. října 2013

Představovačka

Milí čtenáři, milé čtenářky,
jelikož jsem ještě takový benjamín mezi blogery, rozhodla jsem se, že by bylo dobré, abyste měli alespoň trochu tušení o tom, kdo vlastně ta holka, co tu plácá něco o kosmetice, je. Tak jsem tu sepsala takových 10 podivných faktů o mně. 

1. To, že jsem obyčejná holka z maloměsta jste asi už zjistili z úplně úvodního článku. Ale většina z vás spíš ne, protože ho četli cca 3 lidé.
V této části svého života se snažím tak nějak proplouvat gymplem, asi mi to jde docela dobře. Tedy aspoň mi to všichni říkají. A už se moc těším, až se odsud z toho našeho zapadákova dostanu.

2. Jsem naprosto posedlá zdravým životním stylem a svojí postavou. Jsem hubená a vím to, ale pořád nejsem spokojená. Ale s tím životním stylem to nebude až tak horké.. Taky si dám občas k obědu buchtičky s krémem a po večeři tabulku čokolády (viz. včera).

3. Ačkoli nesnáším zimu, můj životní sen je žít v Norsku, což je země mého srdce. Nikdy jsem tam nebyla, ale prostě vím, že ho miluji. Už se vidím za 20 let v červeném baráčku u pobřeží, v dřevěném houpacím křesle a lamami na zahrádce.


4. Mám hrozný komplex ze svého obočí. Kvůli tomu pravému vypadám z té strany úplně dementně a ještě mám pod okem pihu. Mám takový reflex, že když mě někdo fotí, natáčím se levou stranou obličeje do objektivu. Úchylné, vím:D

5. Jsem hudební závislák. Nevydržím si ani jediný den něco nezpívat, nebo nepobrukovat. A co se týče poslouchání, je to ještě horší. Můžu poslouchat úplně všechno kromě metalu, dechovky a desetiletých holčiček zpívajících o jejich životní lásce.


                                                              momentálně nejoblíbenější :)

6. Mám ráda růžovou. Moc! Tedy jak na čem. Na nehtech, rtech a občas i na očích. Na telefonu, oblečení, zvýrazňovačích, obalech od kosmetiky, pomůckách do školy, povlečení. Na vlasech třeba ne. (Taky se ve vašem okolí v poslední době rozjel ten příšerný trend barvení modré/fialové/zelené/růžové ofiny? Děs.)

7. Hrozně ráda peču. Nejvíc muffiny. Jsem celkem kreativní v tomhle, takže mě baví si s tím vyhrát. Ale je to pro mě hrozná slast, vždycky musím aspoň ochutnat. A taky se musím celkem krotit, protože mi pak všichni nadávají, že kdo to má jako pořád jíst., ačkoli se jim vždycky dělají boule za ušima.

8. Chtěla bych umět německy, ale mám k tomu jazyku takový odpor, že ať se snažím jakkoli, prostě to nejde. Nechci se to učit, prostě chci mávnout kouzelným proutkem a zeptat se bez mávání rukou že bych jako teda chtěla ty jedny špagety, ale do hlubokýho talíře a hodně sýra, kdyby to šlo.

9. Jsem schopná strávit hodiny projížděním obrázků na weheartit. Je to taková moje radost a tak nějak tak ztrácím pojem o čase i o okolním světě.


10. Nesnáším chození do malých obchodů. Vždycky mám pocit, že ty prodavačky mají úplně rentgenový pohled a že si prostě musím něco koupit. Pořád na mě koukají. Kam jdu, na co se kouknu, na co sáhnu. A nejhorší je, když si nic nekoupim. To už se jim raději ani nekouknu do očí a zahlásím "nashledanou".

Pokud byl někdo z vás tak odvážný a dočetl to až do konce, tak mě těší, že jsem vás asi, třeba, možná, něčím zaujala. A jestli jste to jen posunuli dolů a čekáte, že tu bude něco zajímavého - ne, nebude. To je pro dnešek vše.

Mějte hezký den:)
Vaše J. <3

8 komentářů:

  1. Docela jsem se v nějakých bodech viděla :D.. To s těmi malými obchody je úplně přesné :D.. A třeba ta 9, já zas dokážu procházet hroznou dobu lookbook, možná by se ti to třeba taky líbilo :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jó? no vidíš a já si vždycky myslela, že jsem divná:D lookbook je taky fajn, to máš pravdu, párkrát už jsem koukala:))

      Vymazat
  2. Metal nejsou jen uječení upocení chlapi. Spousta lidí mi říkalo, že by si metal nikdy neposlechlo, a pak se divili, když jsem jim něco pustila, že to je taky metal a že se jim to celkem líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinak doporučuju vypnout spam zabezpečení, takhle musí každý komentující luštit a přepisovat číslice a písmena, což bývá dost otrava a některé to pak od komentování odrazuje.

      Vymazat
    2. spolužačka se mě to taky jednou snažila naučit poslouchat metal, ale prostě na to nejsem, no, každý má rád a nerad něco jiného:)
      a díky za tip:))

      Vymazat
    3. A na co se tě snažila nalákat? :D

      Jako já jsem kdysi naučila kamarádku, co poslouchala jen folk, na Rammsteiny, ale teda ty bych pro tebe nedoporučovala. :D

      Vymazat
    4. Já fakt netuším, co to bylo:D No Rammsteini, panebože, od těch znám snad Sonne, nebo jak se to jmenuje a pak takový to s Amerikou:D

      Vymazat
    5. Sonne mám ráda. :D
      Rammsteiny poslouchám od 12 let, byla to moje první kapelová láska. :D Byla jsem na třech koncertech a mám frontmanovo triko. :D
      Ale rozhodně to není kapela, kterou bych doporučila někomu, kdo metal nerad. :D Navíc to spousta lidí ani nepovažuje za metal, je to už celkem hraniční styl. Já bych doporučila něco ženského a více popově znějícího, třeba Within Temptation.

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...