neděle 11. května 2014

Perfect day cream

Krásné nedělní ráno!
Dneska bych se chtěla věnovat produktu, který už od Vánoc používám snad denně a prostě ho nedám z ruky. Považuji ho za jeden z nejlepších krémů, jaký jsem kdy vyzkoušela. Seznamte se s Belucie Day Cream Moisture.


A proč jsem z něj tak nadšená? Pro mě je ranní hydratace jeden z nejdůležitějších kroků. Mám ráda krémy, které pleť hydratují a vyhladí a přesně proto jsem si zamilovala tento krém. Je ultralehký, krásně se do pokožky vstřebá a zanechává ji úžasně jemnou. Je určený pro mladší suchou až smíšenou pleť, musím se přiznat, že během celé zimy jsem řešila pleť suchou a teď zase pomalu začíná spadat spíše do té kolonky smíšená - mastnější..Každopádně krém mi vyhovuje stále stejně.


A to, že je tak skvělý má pravděpodobně na svědomí velký obsah aloe vera, které je známé svými blahodárnými účinky snad na všechno. Dále v něm najdeme také koenzym Q 10, kyselinu hyaluronovou, makadamiový olej, med..

Pokud tedy hledáte ideální krém, který by obličej nezanechával příliš mastný, ale zároveň ho dostatečně hydratoval, vřele doporučuji! :) Jako další si dělám zálusk na denní krém od Clinique, který je 3x tak drahý, tak uvidíme, jestli ho třeba ještě překoná.

Mějte se hezky,
J<3


7 komentářů:

  1. přiznám se, že tuhle značku vůbec neznám! to je normálně z drogérie?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já o ní taky nikdy neslyšela! Mamka mi ho koupila u svojí kosmetičky, ale je k dostání na netu, nebo možná i v Praze bude někde na profi kosmetice :)

      Vymazat
  2. Vypadá velice zajímavě, děkuji za tip!:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně nějaký takový krém sháním. Trošku lehčí na léto, ale aby hydratoval. Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  4. wow, túto značku som doteraz nepoznala. konzistenciou trochu pripomína Niveu, ktorú som mala kedysi veľmi obľúbenú:)

    http://70sukienmala.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Krásna recenzia :) nepoznám túto značku :)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...