pátek 9. května 2014

Lover's Top 5: April

Krásný páteční podvečer!
Jak se máte? :) Já se těším na víkend, sice byl volný čtvrtek, ale nějak mi to nestačilo. Duben utekl jako voda a přijde mi, že s květnem to bude ještě rychlejší.. Díky posledním volným dnům jsem si užila pár super dní v Plzni, o těch jsem se Vám už zmiňovala, jinak asi nic vzrušujícího. Jo a ještě jsem se konečně odhodlala jít k očnímu a následně vyfasovala brýle, které mi zatím stále otravují život, ale snad si zvyknu:D. A jaký byl Váš měsíc? :)

Nejoblíbenější písnička/video
Tohle bude trošku tématické, protože se blíží den matek, na youtube se objevilo video, které tento významný den připomíná vtipným rádoby pracovním pohovorem.. Hrozně se mi líbí to provedení, je to super nápad :) A nemůžu nepřihodit i jednu písničku, tentokrát to bude tip od Chlöe Howl, o které jsem psala minule- nejenže je skvělá zpěvačka, ale sama má také vybraný hudební vkus a do "Habits" od Tove Lo jsem se zaposlouchala právě díky ní :)



Nejlepší událost/okamžik
Udělaly jsme si se ségrou krásný cestovatelský den - Plzeň, Praha, Příbram.. Podívaly se do Ikei/Ikey (fakt nevím, jak se to skloňuje :D), udělaly menší nákupy na Zličíně, daly si úžasnou rajčatovou polévku v Příbramy a jely na tu nejlepší palačinku do Berouna - nutella, banán, karamel, ořechy - joo, to je moje :). 

Nejoblíbenější kosmetika
Lip Butter od Astoru!!! Mám ho už delší dobu, ale nikdy jsem z něj nebyla tak nadšená jako teď. Odstín Feeling Feline je na jaro jako dělaný a já ho nedám z ruky :)


Největší mňamka :)
Tak jo, ať to furt nejsou ty palačinky, přiznám se, že se ze mě stal smoothie fanatik. Míchám všechno se vším a vždycky mi to hrozně chutná. Už si to dám daleko raději než ovoce v klasické formě.. Vždycky přidám třeba jogurt, někdy kokos a podobné vychytávky. Na fotce je jeden z mraženého ovoce a banánu a druhý z ananasu a malin :)





Nejinspirativnější obrázek/věta


Mějte krásný víkend!
J<3




6 komentářů:

  1. lip butter od astoru mám a je fakt užasný!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám máslo na rty od Astoru a je úžasné :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, másla od Astoru jsou super. :) Smoothies vypadají k sežrání (nebo spíš vypití?), video i písnička se mi líbilo a citát na závěr je naprostá pravda. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, to mě pobavilo :D no, asi vypití, ale já je stejně jím lžící:D

      Vymazat
  4. Já se přiznám, že mně je vždycky naopak z toho ovoce si smoothie udělat, ale jsou vynikající , to je pravda! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten nápoj vyzerá úžasne:3
    Pozývam ťa na moju Giveaway!
    http://fashionbycornelia.blogspot.sk/2014/07/first-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...