úterý 15. dubna 2014

Spring inspirations & favourites

Krásný večer!
Jak tak občas brouzdám po internetu a sbírám inspiraci, narazím občas na spoustu zajímavých věcí. A stejně tomu tak bylo i tentokrát, tak mě napadlo, proč o nich nenapsat. Budou to všechna možná odvětví bez jakýchkoliv spojitostí, prostě takové moje jarní inspirace.

Kolekce svíček Meadows
Ty mě trkly do oka hned. Na nordicday.cz se objevila tahle česká značka svíček, které mi svým designem trochu připomínají slavné a mnou vytoužené Jo Malone. Jsou jednoduché, prostě kouzelné, dokonce podstatně levnější, než Jo Malone. A jelikož ze mě se po prvním housewarmeru od Yankee Candle stal naprostý svíčkový maniak, myslím, že minimálně jednu si i přes vyšší cenu pořídím. Na nordicday je zatím můžete najít v několika vůních jako je růže, černý rybíz, zázvorový čaj nebo rustikální dřevo a další. Doufám, že se časem sortiment trochu rozšíří, aby bylo více z čeho vybírat.





Jarní kousky na Zootu
Zoot je pro mě tak trochu srdcová záležitost. Mám ho ráda hlavně kvůli originalitě, protože většina kousků je naprostá paráda a nenajdete je v každém druhém obchodě. V jarních výprodejích už jsem si stihla objednat parku a už okukuji i trošku letnější kousky. Rozhodně mě zaujalo oddělení, kde si můžete namixovat outfit do deště. Nejvíc se ale vždycky pozastavuji nad krásnými letními šaty, či sukněmi s originálním vzorem, moje číslo jedna jsou prozatím šaty se stromečky.





Adidas Get Ready!
Už jste v obchodech postřehli novou limitovanou edici Adidas? Nese název Get Ready! a je vytvořena speciálně k letošnímu fotbalovému Mistrovství světa v Brazílii. Na první pohled mě moc nezaujala, ale na první přičichnutí rozhodně ano. Celá limitka je inspirována nádhernou Brazílií, jejím prostředím, temperamentem.. Vůně jsou svěží a silně návykové! Já mám zatím sprchový gel a deodorant, ale asi si udělám trošku větší zásoby. Pokud jste ji, stejně jako já na počátku, jen tak nezúčastněně míjeli, doporučuji se pozastavit a přičichnout, stojí za to! 



Blogilates detox bottles
Pro představení Cassey Ho si šetřím ten správný okamžik. Ale její lahve na "detoxikační" vodu si prostě nemůžu nechat pro sebe. Celkově mě tenhle trend vody s ovocem/zeleninou hodně zaujal a nápad se zásobníky v lahvích s originálními motty blogilates je prostě perfektní. Já jsem zatím zkoušela pár variací, ale do vody si můžete v podstatě hodit cokoliv- jahody, citron, okurku, mátu, jablka.. No to už je na vás:)


Tak co, zaujalo vás něco? A jaké jsou vaše jarní objevy? :)

Mějte se krásně,
J<3


19 komentářů:

  1. Detox lahve jsou boží! :-) U nás se to ale asi nikde koupit nedá, že? :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel jsem zatím nikde nic podobného neviděla:/

      Vymazat
  2. Adidas jsem viděla, ale nečichala, tak vyzkouším :) a ty Zootí šaty jsou nádherné!

    OdpovědětVymazat
  3. Jak nejsem vůbec na svíčky, tak tyto vypadají nádherně. :)

    OdpovědětVymazat
  4. juj ja by som uz chcela vyskusat nejaku drahu sviecku aby som konecne pochopila ze v com tkvie to ich caro :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak jednou okusíš, už tě to chytne, uvidíš!!:)

      Vymazat
  5. Svíčky vypadají opravdu nádherně!!

    OdpovědětVymazat
  6. Ty svíčky jsou opravdu krásné!:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty svíčky vypadají naprosto luxusně! By mi je bylo líto zapálit, haha :D

    OdpovědětVymazat
  8. Tie sviečky majú taaak pekný design.. Milujem sviečky, stal sa zo mňa maniak na ne :D .. a čo ma najviac zaujalo, tak to sú tie krásne flaše.. Vidím to tak, že si musím objednať :)
    www.karinvirag.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Tá detoxikačná voda vyzerá zaujimavo, prave o detoxe rozmyšlam tak si ju možno kupim :)

    OdpovědětVymazat
  10. Svíčky působí velice luxusně a láhve na vodu jsou jednoduše rozkošné.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, prosím tě, kde se dají sehnat ty blogilates lahve? Děkuji

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...