čtvrtek 6. března 2014

Tag: Práskni na sebe nějakou špínu

Čauky!
Jak jste si asi všimli, poslední dobou se docela populárním stal tag o špíně. No a "baba" padla samozřejmě taky na mě, tímto moc děkuji Natálce.. pořád je to lepší než Social beer game, žejo. No nebudu to protahovat a radši to všechno rovnou vysypu.

Miluju pořádek, ale neumím ho udržovat.
Když se občas rozhlédnu po pokoji, občas si říkám, jak v tom chlívku můžu žít.. Tak mě jednou za čas popadne taková mánie a uklízím celý den. Zhruba týden mě baví se na to koukat a snažím se to jakž takž udržovat, dokonce si i ustelu postel.. ale pak to jde se mnou zase z kopce, jsem prostě bordelář.


Jsem strašně tvrdohlavá, občas umím být namyšlená, stojím si za svým názorem, neumím přiznat vlastní chybu, hádám se i když vím, že nemám pravdu.. A dost často toho taky lituju. Ale hold mám prostě chvilky, kdy si myslím, že jsem nejkrásnější, nejchytřejší a celý svět mi musí zobat z ruky :).

V pátek se prostě nezvládám sprchovat.
Jo, fakt. Páteční večer je pro mě prostě úhlavní nepřítel. Po týdnu jsem unavená, takže prostě vklouznu do pyžama, plácnu sebou do postele, koukám na film a většinou usnu a jít do sprchy? Pfff, ani mě nehne, odkládám pravidelně na sobotní ráno.

Nemám pevnou vůli.
Jídlo je občas můj protivník a občas kámoš. Snažím se zobat zdravě, ale prostě když v sobotu dávají Harryho Pottera, jsem schopná si otevřít pomazánku ze sušenek Lotus a tláskat se dokud neprasknu. A občas se mi stane, že se to se mnou takhle táhne pěkně dlouho a pořád se jen cpu a cpu do dne, než si zase jednou řeknu "dost" a na nějakou dobu se zvládám stravovat jako normální člověk.

Tak a teď budu ráda, když se sem ještě někdy někdo vrátí..:D
A co na sebe práskne třeba Henriett nebo Brunwen? :)

Mějte se krásně,
J<3

7 komentářů:

  1. Jsem taky bordelar, ja ale ve svym pokoji jen spim, cas tam netravim, takze me to tolik netizi:D Za to u pritele me depta i neumyty nadobi a flek v koupelne:D A jidlo, nemuzu odolat:D

    OdpovědětVymazat
  2. Haha, hezké, pobavil mě ten páteční večer! A ecard stahuji, tisknu a vyvěšuji jako motto!:D

    OdpovědětVymazat
  3. já to mám s tím sprchováním taky tak, ale nejen v pátek... pokud druhý den nikam nejdu, nebo až později, tak se prostě koupu až ráno :D

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za tag, popřemýšlím. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...