pátek 7. března 2014

Pár "tajných" jarních přání...

Krásný večer!
Jaro o sobě konečně trošku dává vědět, že? Taky se těšíte? Já moc. Mám tohle období ráda, užívám si každého slunečného dne. Taky je to pro mě, obzvlášť letos, období změn. V posledních dnech jsem se rozhodla, že si trošku udělám radost a tak jsem si sestavila takový menší jarní wishlist.




Některé z těchto věciček už jsem si stihla pořídit - dokonalý hrneček Keep Cup na ranní čaj v roztomilé barevné kombinaci už je na cestě, jupí! Uvažovala jsem nad ním celou zimu, ale když jsem se konečně rozhodla, byl zase vyprodaný a teď jsem si prostě řekla, že musí být můj a ani chviličku jsem neváhala. Už se na něj moc těším :). Podobně to bylo se svíčkami Yankee Candle. Celé Vánoce jsem toužila po nějaké velké skleněné krásce, ale za ty peníze mi to bylo líto, tak jsem si vše vynahrazovala vosky a votivními svíčkami. Ale když jsem ucítila tuhle neodolatelnou vůni jahodové zmrzliny a navíc to překrásné balení.. Ve středu si ji jdu vyzvednout :))). Na vůni La Tentation od Niny Ricci mě nalákala samozřejmě Péťa z Lovely Hair, hned při první příležitosti jsem ji v Sephoře očichala a musím Vám teda říct.. to je něco. Je hodně slaďoučká, to já můžu, určitě na ni brzy dojde. Co se týče černé kabelky, to je momentálně taková nutnost.. Už delší dobu po nějaké pokukuji, ale zatím mi žádná vyloženě nepadla do oka, tak uvidíme, snad se něco najde. Protože jsem si v poslední době hodně zvykla na používání tvářenek a úplně jsem se do toho zamilovala, rozhodla jsem se trošku zainvestovat a koupit si nějakou dražší. No už jsem sem tam u Moory pošilhávala po nějaké Nars krásce, zatím ještě nejsem rozhodnutá, na kterou padne řada. A jako poslední jsou tu sportovní botky - ještě nevím, jestli bych si je nechala na ven, nebo doma na cvičení, v každém případě nutně potřebuju nějaký nový, roztomilý pár :).

A jaká jsou Vaše tajná přání?
J<3

8 komentářů:

  1. tu kabelku mám, je perfektní :) sice veliká, ale vejde se tam všechno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je z H&M, mají ji ještě v béžové a světle modré, stojí 999. ona tam byla už skoro před rokem, ale jen v pár kusech a jenom asi ve dvou prodejnách, to se mi ji podařilo ukořistit. no a teď ji nacpali všude a vidím ji u každé druhé blogerky, v Praze potkávám minimálně jednu denně a už mě to docela štve :D :D

      Vymazat
    2. Aha, no tak to chápu..:D Snad někde nějakou ulovím, no, zatím mě žádná moc neoslovila:(

      Vymazat
  2. Kabelka by se hodila :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ten parfém vypadá krásně!
    A já za sebe můžu doporučit tvářenku Instain od theBalm (viz moje recenze), je super a o trochu levnější než Nars.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě lépe voní! Joo, tvářenky jsou hrozná lákadla, těch kandidátů je několik..:D

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...