pátek 14. března 2014

KIVVI!

Krásný podvečer!

Jaký byl váš týden? Můj hektický, plný loučení, smutný a poměrně neúspěšný...  A navíc se mi v plném proudu rozjela jarní alergie, takže odřený nos a slzící oči teď budou na denním pořádku. Náladu mi zvedalo snad jen počasí, které je teda neskutečné, co říkáte? A to má prý o víkendu sněžit..:D Fakt doufám, že se předpověď nevyplní, už jsem nahodila jarní kabátek!

Je tu ale ještě jedna věc, která mi minulý týden zpříjemnila! Balíček od naturals.cz se vzorečky značky Kivvi, na které mě nenalákal nikdo jiný než Bebe, které tímto moc děkuji a ještě více děkuji samotnému e-shopu, který mi vzorečky zaslal, získali jste si dalšího spokojeného zákazníka!

Nebudu to protahovat, protože přeci jen t malých kalíšků nic moc nezjistím, ale ve stručnosti Vám ukážu, jaké kousky jsem měla šanci vyzkoušet a jaký jsem z nich měla pocit.


V prvním kalíšku se skrýval čistící pleťový vitamínový koktejl, který obsahuje výtažky ze spousty výborných přísad - brusinky, borůvky, jeřabiny...Nádherně voní, je moc příjemný, pleť zklidní a dočistí, neměla jsem žádný pocit suché, či napnuté pokožky. Takže za mě ano, ano a ano!



Další kelímek skrýval doslova poklad. Je to produkt, který mě nadchl snad ze všech úplně nejvíc. A o co se jedná? O čistící pleťovou emulzi s lopuchem a mátou. Ta vůně.. neskutečná, vážně, svěží, trošku pálivá mátová. Tahle pleťová emulze mi byla na obličeji hrozně příjemná, dokázala dokonce odlíčit celý make-up, což mě překvapilo, ale používala jsem ji spíše na dočištění. Pleť byla bez jakýchkoliv flíčků a skvrn, hebká.. No prostě si ji na 100% pořídím v plném balení a výrobcům tleskám!


Na vyzkoušenou se mi do ruky dostaly také dva druhy tělové marmelády - konkrétně citron s mátou a sladký pomeranč. Obě dvě opět přenádherně voní, mně byla asi bližší vůně citronu s mátou. Jedná se o takové tužší máslíčko, které se při mazání krásně rozpustí a vstřebá se do pokožky. Vstřebává se poměrně rychle, ale docela dlouho na pokožce zůstává, což mě osobně nevadí, spíš naopak, když ráno vstanu a ještě cítím namazané ruce, přijdu si tak nějak lépe. No takže marmeláda je další trefa do černého a rozhodně objednávám!


Pak se mi tu ještě seskupilo pár vzorečků - pleťový peeling, denní krém, univerzální denní a noční krém a oční krém. Peeling na mě byl až moc hrubý, mám raději ty jemnější, takže ten bych si asi nepořídila. Ale krémy byly všechny super, sice nebyly nějak moc mastné, což já vyhledávám, i tak mi ale všechny byly příjemné, docela pěkně hydratovaly, akorát teda vůně mi moc nesedla. 




Pro mě to bylo velice příjemné seznámení s touto zajímavou značkou. Musím říct, že mě okouzlily hlavně velmi příjemné přírodní vůně, které vážně stojí za to. A co vy? Už jste vyzkoušeli něco od Kivvi? Jak jste byli spokojeni? Určitě mi dejte vědět :)

J<3

10 komentářů:

  1. Slyšela jsem chválu na tu marmeládu :) ale ceny jsou vysoké, že?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, ceny jsou poměrně vysoké, konkrétně marmeláda 499 korun :/

      Vymazat
  2. Mě mají vzorečky taky dorazit..už se na ně těším.

    OdpovědětVymazat
  3. jééj toto vidim prvýkrát :) Ale produkty vyzerajú pekne už na prvý pohľad.

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem si chtěla napsat o vzorky, ale pak jsem to nějak zasklila. Myslíš, že akce pořád platí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že ti je určitě ještě pošlou, že to není vyloženě akce :) Určitě si napiš!

      Vymazat
  5. koukám, že s koktejlem a marmoškou se shodneme :) ta cena sice není nejnižší, ale zase na druhou stranu vydží delší dobu, já jsem se s ní nemazala vyloženě celá, spíš nějaká "kritická místa", jako lokty a kolena... a ten koktejl beru určitě, navíc je teď na něj akce! a ještě jsem zjistila, že na výdejní místo koukají naši z okna, takže mám zaručený osobní odběr :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ti teda závidím!!! :D Je fakt, ceny jsou vyšší, ale zase se to určitě vyplatí:)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...