neděle 9. února 2014

Pro olympijské nadšence aneb pojďme probrat trochu sportu

Ne, nevydržím to, fakt se musím vyjádřit.
Sledujete olympiádu? Já jsem do toho úplně zažraná, dneska jsem neudělala snad nic kromě sezení u televize.. Pokud Vás baví, budu ráda, když se podělíte o svoje dojmy, pokud je to pro Vás ztráta času, radši tenhle "mimotématový" článek hned zavřete:)

Když přijde na tak prestižní událost, moje milovnictví ke sledování sportu se projevuje ihned. Takže asi očekávejte občasné vylívání srdíčka a komentování všech možných soutěží, protože pozor, teď je ze mě odborník.

Takže za prvé - Šárka Pančochová měla vyhrát. Fakt jsem měla namále, abych to neobrečela :D. Bylo mi jí strašně líto. Zajela parádní jízdu! Při tom jejím pádu se mi málem zastavilo srdce, fakt jsem jí to moc, ale moc přála! Hlavní je, že se jí nic nestalo a snad se nám předvede ve středu! Škoda toho, že tak skvělou jízdu zajela v prvním a ne ve druhém kole, protože bodování by vypadalo trochu jinak a mohla mít medaili. No ale co by bylo kdyby, žejo.. Jak to vidíte vy? Koukali jste?


No, co se týče biatlonu, to byl pro mě fakt šok. Ještě do včerejška jsem neměla ponětí, kdo je nějaký Jarda Soukup. Teď už naštěstí vím, je to parádní borec! No ne? Uvidíme, s čím se ještě vytasí! Co mě moc nepotěšilo byl ženský závod, Gábina se třemi střelami mimo fakt ulítla, což je škoda.



Martina byla jasná, maličko jsem byla smutná z toho, že neobhájila zlato, ale i tak je prostě neskutečná a hrozně moc jí to přeju! Jela jako drak!

A komu budu fandit? No tak pro mě  je momentálně stěžejní středeční U rampa, kde, doufám, budu moct fandit Šárce, protože jí tu medaili přeju fakt snad ze všech nejvíc! Na Lukáše Bauera jsem v úterý taky moc zvědavá! No a doufám, že Gabča Soukalová ukáže, co je v ní a taky nějakou placku vybojuje!



A co Vy? Koukáte? Fandíte? Žijete olympiádou?

7 komentářů:

  1. žiju! sleduju všechno, mám natahané do tabletu všemožné aplikace, fakt mě to baví... doufám, že medaile budou ještě hezky přibývat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, taky jsem si všechno možný postahovala:D Určitě ještě nějaká bude!:)

      Vymazat
  2. Šárka měla hroznou smůlu a ten pád nevypadal vůbec dobře. Gábina to moc nezvládla, ale není všem dnům konec!

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Dnes hráme proti sebe hokej, takže budem fandiť a keď s vami prehráme, ďalej budem fandiť vám :) Inak olYmpiádu samozrejme sledujem a veľmi sa mi páčila radosť vašej zlatej snowboardistky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na hokej nekoukám, ale u nás bude dnes dusno, babička je Češka a děda Slovák, asi bude tichá domácnost:D Evča byla super, neskutečná závodnice:)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...