úterý 25. února 2014

Pár věcí, co podle mě stojí za starou bačkoru

Krásné úterní odpoledne!

Dnes tu mám pro Vás takovou směsku věcí, které se mi doma nahromadily a rychle zase poputují pryč, protože jsou buď naprosto k ničemu a nebo hůř ještě na škodu.
V poslední době jsem se s takovými věcmi setkala snad více, než by člověk chtěl..Jsou to přírůstky z drogerie, což mě taky částečně nakoplo k rozhodnutí z minulého postu - aneb víc investovat.

Jako první propadák tu mám řasenku Big Eyes od Maybelline. Když se objevila na trhu, nebyla jsem z toho nijak odvázaná, ani mě moc nezaujala. Člověk, který mě na ní nalákal, byla Lily Pebbles, kdo neznáte, určitě mrkněte sem. Byla s ní spokojená a řasenka jí vykouzlila řasy typu "moje ale hezčí". A to mě lákalo. No tak jsem si jí za tu pekelnou cenu 290 korun pořídila. A litovala jsem hodně brzo. Dvojí kartáček se ze začátku zdál jako docela dobrej nápad, později jsem ale bohužel zjistila, že naneštěstí obě strany jsou naprosto k ničemu. Kartáček na horní řasy má pro mě sympatický tvar, fakt jsem doufala, že si budeme rozumět. Ne, opravdu ne. Stav před a po je totožný. O menším kartáčku ani nemluvím, efekt je podobný jako v první situaci. Takže ač na moje řasy, které si odjakživa můžu pochvalovat, funguje všechno, tahle řasenka je fakt tak maximálně pro ten pocit, že jste ráno na řasy něco napatlaly.


Dalším zklamáním a tentokrát musím dodat fakt zklamáním, byl pro mě make-up od Rimmelu Stay Matte. Jo, vím, že ho skoro všichni milují, ale já prostě ne. Je strašně hutný, i nejsvětlejší odstín je na mě pořád dost tmavý, vypadá nepřirozeně, zvýrazňuje suchá místa a ještě víc vysušuje. Jsem v tomhle asi nepoučitelná, protože z drogerkovejch make-upů už je to několikátej přešlap. Slibuju, už nikdy víc.

Pro velký úspěch opět věc, kterou snad všichni kromě mě milují. Matná rtěnka Kate značky Rimmel. Aby bylo jasno, tu černou řadu naprosto žeru, jsou o podle mě jedny z nejpovedenějších rtěnek u nás. Ale tohle je podle mě docela slušnej průšvih. Konzistence rtěnky je prostě podivná. Příšerně vysušuje, ukáže světu snad všechny nedokonalosti rtů o kterých jste dosud ani nevěděly, po nějaké době tvoří takový divný "cucky" a ještě ke všemu divně chutná. Po tom, jak jsem byla nadšená ze zmíněné černé řady jsem byla na tyhle matné kousky extrémně natěšená, ale pro mě je to fakt zklamání všech dob.


No a jako poslední tu mám další věcičku, co je echt na nic. 2 v 1 linky ve fixu od Essence. Jo, už jsem si zase hodně rychle vzpomněla, proč je mi tahle značka nesympatická. Na jedné straně je fix tenčí, na druhé tak divně zkoseně tlustější. Tak dejme tomu, nápad nikomu neberu. Co mě ale fakt vytáčí je to, že nevydržely snad ani týden. Namalovala jsem se s nimi tak 3x a pak najednou nic. Chci udělat linku a jediné, co se objeví na víčku, je podivná šmouha. Takže tenhle produkt asi překonal světový rekord v nejnižší trvanlivosti. Bravo.



A jaké jsou vaše nepovedené úlovky?

Hezký zbytek dne!
J<3



5 komentářů:

  1. Tak tu fixku od Essence mám zrovna hodně ráda.. Už jí mám dlouho a pořád je dost dobrá.. divné :) Ale každému sedí něco jiného no, takže.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je divné, protože mně nikdy žádná takhle rychle nevyschla:/

      Vymazat
  2. mně po počátečním nadšení zklamal ten Imperial. zaprvé po kontaktu s jakýmkoliv pudrem děsně oxiduje, takže se odstín Pale mění na Orange, a hlavně jsem se po něm děsně osypala :( taková divná hnisavá krupička, fakt chuťovka... všechny ostatní věci mám ověřené, tohle byla jediná novinka. ani to nemám dostat a i kdyby, tak tohle se mi na obličeji nikdy neudělalo. takže na 99% to byl on :(
    no a pak ten všemi opěvovaný Fit me korektor, tak ho te´d aspoň dovypotřebuju na ty pupence, když mi nejde pod oči :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. FAKT? Mně udělal imperial přesně to samé! A to jsem si říkala, že to mohlo být z něčeho jiného a že mu dám ještě šanci. Vzpamatovávala jsem se z toho docela dlouho:D Ale mrzí mě to, protože odstín mi padnul perfektně:D

      Vymazat
  3. Já nezkusila ani jeden z tvých propadáků, asi naštěstí. :D V poslední době mě vyloženě nezklamalo nic, ale když se dívám zpětně na své nejstarší články, tak si říkám, jak jsem mohla některé věci tak chválit. No jo, neměla jsem tehdy ještě moc přehled... některé si vyloženě říkají o přepsání, ale vzhledem k tomu, že ty staré články stejně skoro nikdo nečte, tak se mi do toho nechce...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...