sobota 1. února 2014

Lover's Top 5: Leden

Krásné sobotní ráno!
Jak se máte? Já se po vynikající ovesné kaši od maminky válím zpátky v posteli a užívám si volna. Protože je tu začátek dalšího měsíce, je na čase si shrnout ten uplynulý. Pro mě byl leden, hlavně jeho konec, zlomovým měsícem. Konečně jsem se pustila do cvičení, které jsem si kvůli zranění a lenosti musela na delší dobu odepřít. Jsem neskutečně ráda, že jsem se do toho vrhla, protože mě to moc baví! Určitě Vám povím víc:)

A jak je na tom lednový souhrn?:)

1. Nejoblíbenější klip/písnička/video
To je těžké, v tomhle odvětví mi trošku došla inspirace, takže můj playlist byl tvořen písničkami, které už jsem dlouho neposlouchala. Jedna novější, alespoň pro mě, se tam teda ale našla. One Direction nijak nevyhledávám, není to moje oblíbená kapela, ale jejich Story of my life jsem si zpívala snad denně.


2.Nejlepší událost/okamžik
Perfektní den ve "velkoměstě" - návštěva vysněné vysoké školy včetně ukázky zajímavých místností jako pitevna:D spojená s výborným karamelovým mochaccinem se sestřičkou.

3. Nejoblíbenější kosmetika
O svém oblíbeném lednovém pomocníkovi jsem psala už předevčírem, ale nebyl samozřejmě jediný. Protože je ošklivá zima, moje suchá pleť má tendenci být ještě sušší, proto jsem ji několikrát denně mazala perfektním krémem od Physiogelu.


4. Největší mňamka
No tak tady mám jasno! Poprvé jsme s mamkou zkoušely domácí lasagne a musím vám říct, že na ně nic nemá! Byly naprosto úžasné, mohla jsem se po nich utlouct!

5. Tuhle kategorii jsem se rozhodla změnit, protože jsem zjistila, že náušnice ani nic podobného zas tolik nestřídám, takže bych neměla o čem psát. Od teď to bude nejinspirativnější obrázek/věta, kterým jsem se během měsíce řídila.

To je jasné!

A jaký byl Váš leden?:)

Užijte si víkend,
J<3



11 komentářů:

  1. z půlky učící, z půlky pracovní :D ale objevila jsem pár super kosmetických věcí, Steamcream a kokosák od Saloos, začala jsem si víc vařit a konečně dočítat časopisy a knížky, co se mi doma nahromadily :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, u toho vaření to mám stejné, ale moc mě to neba:/:D

      Vymazat
  2. Story of my life ♥

    theresahoran.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký článek! Můj leden byl odpočívající, ted opět do školy, vůbec se netěším! :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak môj január bol dosť stresový :D predsa len bolo vysvedčenie takže sa trebalo učiť .a všetko okolo toho :/ a tento mesiac mi začal krásne..hneď som šla ku doktorke a týždeň si poležím s čajom a antibiotikami :(

    Be perfect is simple

    OdpovědětVymazat
  5. Ten videoklip i tu písničku naprosto miluju ať si každej říká, co chce :) Ale zase nejsem jak ty 15letý holky, co ukrutně po 1D šílí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo:) Sem tam s něčím dobrým přijdou, ale na mánii to teda neni:D

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...