úterý 18. února 2014

Like a roller coaster

Krásný večer!
Ano, žiju! Naštěstí:D Mám za sebou hodně náročný, vzrušující, smutný, nepříjemný i zábavný týden. Dost se to vylučuje, ale ano, opravdu byl přesně takový. Navázala jsem nová a úžasná přátelství, užila si krásný večer, podělala pár věcí, pár jich zase spravila, snažila se poctivě cvičit, do toho však moje tělo trošku vyhlásilo boj proti jídlu.  Můj život je momentálně ve svém nejchaotičtějším období. Ale snad se mi to povede dát nějak do pořádku :).

Momentálně tak trošku podvádím fyziku, ale už se mi nic nechce. Kochám se svojí úžasnou karimatkou na cvičení, kterou jsem si nedávno pořídila. Začala jsem hodně poctivě cvičit a mám z toho fakt radost, moc mě to baví. Do toho fandím stále olympionikům, dneska jsem potají koukala i na biatlon:D Viděli jste jízdu Evči Samkový? Já si ráno málem vyřvala hlasivky, byla neskutečná.


Taky teď tak trochu celkově překrucuju svůj život.. Jak už jsem zmínila to jídlo a cvičení, kompletně postupně obměňuji šatník, momentálně se zbavuji věcí, o prázdninách asi vyrazím na nějaké nákupy. A taky se těším na trochu odpočinku, výlet po mém oblíbeném městě a milované karamelové mochaccino.

Stejně tak jsem přehodnotila svůj postup ke kosmetice. Zjistila jsem totiž, že se mi začíná doma kupit množství věcí, které nejsem schopná spotřebovat. Takže jsem udělala takové docela zásadní rozhodnutí. Místo 4 make-upů za 200 z drogerie si raději koupím jeden dražší a nebudu zbytečně používat několik najednou. Přeci jen 5 pudrů ve stejném odstínu mi není moc k užitku. Pomalu a jistě jsem teď začala spotřebovávat všechny věci, které mám, takže u mě panuje něco jako kosmetická stopka, ale ani trochu mě to netrápí, protože mě momentálně stejně nic neláká.

Doufám, že se ten kolotoč konečně trošku zklidní a bude všechno zas jako dřív, nejen tady:).

A jak se daří Vám?
J<3

3 komentáře:

  1. Jenn, tak ti prajem, aby sa všetko dalo do normálu a bude pohoda:) Mňa takéto stavy tiež chytajú a rovnako som obrátila šatník tak trochu hore nohami, vytriedila, vyhodila a pokúpla si nové. Cvičenie ma držalo tiež dlho, no teraz mám problémy s kolenami a momentálne nič nepomáha, ale znova sa do toho určite dám. Cítila som sa lepšie. Keď som začala s blogovaním, myslela som si, že kozmetika a všetky novinky a kladne recenzované produkty ma pohltia natoľko, že to budem chcieť mať všetko doma. Našťastie sa tak nestalo a v tomto mám úplne jasno, čo chcem a naozaj potrebbujem. Mávam dokonca otvorenú iba jednu riasenku, pokiaľ mi vyhovuje a druhú otváram až po spotrebovaní :) Horda kozmetiky by ma skôr obťažovala a pokiaľ má človek pár kvalitných vecí, netúži po sto šuntoch:) Držím palce, aby bolo všetko v poriadku, jak má:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji:) Ať se ti dají kolena do pořádku!:)

      Vymazat
  2. Já teďka věci jen ze zvědavosti, které nepotřebuju, taky moc nekupuju. Jen obměňuju základ, když mi věci dojdou. Proto taky na blogu nemám tolik článků, co dřív. Takže tvůj zodpovědný přístup zcela chápu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...