úterý 7. ledna 2014

Zprávy z ringu: Souboj micelárních vod

Vítám Vás u odpoledních sportovních zpráv!
Tentokrát se hlásím z boxovací arény, kde se spolu v ringu utkali dva silní soupeři. Dvě micelární vody. Souboj byl velice těsný, vítěz však musel být jen jeden. A jste zvědaví, kdo s koho? Zůstaňte s námi!


Tým Mixa do souboje vyslala svého soutěžícího Cleansing Micellar Water: Optimal Tolerance. Ačkoli je to, dá se říci, stále nováček, učí se rychle a má několik vlastností, které mu mnozí soupeři můžou závidět. Je ideální pro citlivou pleť a jemně odstraňuje svoje protivníky - make-up a jiné nečistoty. Může se také pyšnit výtažkem z růže, který mu v boji pomáhá. Po jeho zásahu má pleť zůstat jemná, čistá a bez pnutí.

Stejně tak L'Oréal vsadil na mladou krev a proti Mixe postavil Skin Perfection: 3 in 1 Purifying Micellar Solution. Ani tento bojovník však není žádná padavka. V jednom kroku se zbaví nepřítele v podobě make-upu na pleti, očích i rtech. I přesto, že je to drsňák, je vhodný i pro citlivou pleť. Pokožku zklidní a chrání před podrážděním.


Naše soutěžící tedy již znáte. A jak celý souboj proběhl?
Jako první útočí Mixa. Svou příšerně nepraktickou pumpičkou však její útok minul protivníka a místo na odličovacím tamponku skončil všude okolo. L'Oréal jde tentokrát do akce. Prakticky se v přiměřeném množství nanese na vatičku a jemně stírá všechny nečistoty včetně očního make-upu. Mixa však nezaostává a také se vrhá na odličování. Vypotřebuje sice více tamponků, ale nakonec se trefí do černého. Ale pozor, toto je nečekaný zvrat. Mixa ulpívá na obličeji a lepí se. No vážení přátelé, tohle asi nikdo nečekal. L'Oréal jemně zklidní a sjednotí pleť a nezanechává za sebou žádné stopy. Čistý úder. L'Oréal naprosto rozdrtil svého protivníka a stačila mu jediná rána na to, aby jej zneškodnil.



Je konec, vážení přátelé. Rozhodčí vstupuje do ringu a na znamení výhry symbolicky zvedá ruku našeho boxera z týmu L'Oréal. Já gratuluji k výhře a teď si rychle běžím pro podpis.



To je vše z dnešního sportovního přehledu,
těším se někdy opět na shledanou.

J<3

16 komentářů:

  1. Já mám L´Orealku odskoušenou a byla moc super, Mixu jsem nezkoušela. PS: super článek, forma zápasu mě pobavila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem Mixu měla jako první a přišla mi až na to lepení v pohodě, ale L'Oréalka ji jednoznačně převálcovala:)
      To mě těší!:)

      Vymazat
  2. haha, perfektní článek! :D
    já měla Mixu, byla jsem s ní spokojená, nelepila, na tu příšernou pumpu jsem vyzrála velkýma tampónkama... ale po čase mi začala vadit ta vůně a trochu jsem po ní byla červená. L'Oréal je perfektní oproti ní, odličuje mnohem líp. jsem zvědavá na recenze nové micelárky Garnier, jestli bude stejná (je to stejná firma i složení), ale vadí mi u ní velké balení

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ta pumpa vytáčí dodnes a musím se přiznat, že od té doby, co mám tu od L'Oréalu jsem po Mixe sáhla snad dvakrát. U toho Garnieru, mně to balení přijde docela praktické, protože micelárku hojně využívám, ale zase by mi bylo líto si koupit tak velké balení a po pár použití zjistit, že je to šunt:D

      Vymazat
    2. no právě, mě jen tak něco nesedí a nechci to pak někomu vnucovat :D uvidím, co se bude psát, ale zatím nemám důvod měnit

      Vymazat
  3. U mňa rozhodne vyhrávam tiež tá micelárka od Loreal :) A vlastne vo viacerých produktoch mi sadol viac Loreal ako Mixa :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mixu jsem ještě nezkoušela... ale myslím, že už na věky zůstanu věrná biodermě... trapas :D

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  5. Hahahahaaaa, super, moc jsem se pobavila :)

    OdpovědětVymazat
  6. Fakt vtipná recenze :D
    Mixu mám ráda, Loreal micelárku, byť je můj dlouhodobý fanoušek, jsem ještě nezkoušela...

    OdpovědětVymazat
  7. velmi pekne spracovane :) ja som v time Mixa :)

    Pozyvam na Nobilis Tilia Giveaway! Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  8. Mě Mixa nelepila. A nanášela jsem ji tak, že jsem tamponek 2x přeložila, to už neměla kam zdrhnout. :D Loreal mám taky, ta mi přijde taková... suchá... já vím, je to divné označení pro tekutinu, ale nemůžu si pomoct.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...