neděle 12. ledna 2014

Pohádka na dobrou noc: O králi balzámků

Za devatero horami a devatero řekami, žila byla balzámková rodinka, jejíž jméno bylo Crazy Rumors. Tahle rodinka byla opravdu veliká a každý člen byl něčím výjimečný. Avšak jednu věc měli všichni společnou. Byli 100% přírodní. A všichni měli moc rádi olej. Každý z nich do sebe neustále soukal jojobový olej, extra panenský olivový, různé éterické.. jako by to byl chleba. No ale přesto byl každý jiný. Jeden měl rád zmrzlinu citronovou, druhý malinovou, třetí pistáciovou. Jeden kávu vanilkovou, druhý čokoládovou...

Avšak jeden malý balzámek byl pro mě úplně odlišný. Jeho jméno je Spiced Chai a už od prvního pohledu jsem věděla, že bude speciální. A taky je.. No řekněte sami - kardamon, skořice, vanilka, zázvor. Nejúžasnější kombinace světa.



Nejen, že je krásný, dokonale voňavý a 100% přírodní, on je dokonce nesmírně užitečný. S mými rty se skamarádil opravdu rychle a tvoří nyní nerozlučitelnou dvojici. Ze začátku se mu u mě asi moc nelíbilo, trošičku protestoval, byl tuhý. Ale pak si zřejmě zvykl a najednou byl krásně měkoučký a úžasně hydratoval. Už si sám o namazání říká, protože vždycky, když někde šmátrám, vytáhnu jej, aniž bych věděla, že ho mám poblíž. Prostě ví, kdy se připomenout. Stal se z něj můj král všech balzámků a tuším, že mu v blízké době budu muset pořídit pár bratříčků :).


Krásný večer,
J<3



12 komentářů:

  1. Souhlasím. Královskou rodinku CR miluju! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, mňam, asi bych ho chtěla sníst a ne se s ním mazat :D

    OdpovědětVymazat
  3. Parádní pohádka! :-) Jsem asi divná, ale žádný Crazy Rumors jsem ještě nevyzkoušela... měla bych to napravit! ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásnej design a mám moc ráda kosmetiku, která hezky voní :)

    http://nicolexs.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. musím si od nich taky už něco pořídit... chai ráda piju, takže to vidím taky na tuhle vůni :) nebo nějakou tu žvýkačkovou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně lákaly třeba ty zmrzlinky, ale zvítězila tahle, i když mi přijde spíš jen skořicová, než přímo Chai, ale i tak je to božský:)

      Vymazat
  6. Jee tak to je veľmi pekná recenzia :) Mám veľmi rada tieto balzamy, aj keď zrovna túto príchuť, čo máš ty, nemám, verím, že je skvelý:) Určite skús aj iné, ja napríklad milujem hruškovo-mätový:) ale ani z ďaleka ich nemám ešte odskúšané všetky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chystám se na to, hruška a máta zní jako super kombinace, děkuji za tip!:)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...