neděle 5. ledna 2014

Lover's top 5: Prosinec

Krásné odpoledne!
Už dlouho plánuji odstartování rubriky s názvem Lover's top 5. Dnes nastal den, kdy přijde první díl. Vyjde vždy začátkem měsíce a bude se jednat o takového shrnutí, respektive top 5 věcí z měsíce minulého. Možná postupně body budou přibývat a třeba se z toho stane i top 10, ale zatím zůstanu u pěti věcí.

Tak jdu na to :)

1. Nejlepší video/klip/písnička
Pro mě je tenhle měsíc kategorie těžká. Objevila jsem několik super kousků, takže možná nezůstanu u jednoho, i když bych to chtěla dodržovat. Tentokrát teda v kategorii  čistě video zvítězila kvokající koza, na kterou jsem schopná koukat se třeba 4x za sebou. Tohle video mi o Silvestru ukázala ségra a já se smála asi půl hodiny v kuse. No a budu teda podvádět a ještě sem přidám písničku, která mě zaujala na první pohled klipem, který mi přijde naprosto geniální a zajímavý. Později jsem si oblíbila i písničku, takže je to takové dva v jednom. Jedná se o belgického zpěváka Stromae a song Tous le Memes :).



2. Nejlepší událost/okamžik měsíce
No tak to byl asi Štědrý večer s rodinou, který se letos povedl, protože jsme byli všichni pohromadě, pořádně se nadlábli a náramně si to užili:).

3. Nejoblíbenější "kus" kosmetiky
Ať tolik neodbočím od tématu blogu, musím sem přihodit taky nějakou tu kosmetiku, žejo. No a protože byla zima a rty trpěly, pro mě se v prosinci nepostradatelným pomocníkem stal balzám Crazy Rumors s "příchutí" Spiced Chai - tedy skořice, čaj, vanilka, zázvor, kardamon. Nedala jsem ho z ruky:).


4. Největší mňamka
Vanilkové rohlíčky! Těšila jsem se na ně celý rok a chodila jsem je tajně uždibovat do spíže. No, uždibovat..nasypala jsem si je do misky a šla se s nimi schovat do pokoje:D.

5. Nejoblíbenější doplněk
Hodně jsem si teď oblíbila Six, odkud jsem dostala několik vánočních dárečků a sama jsem tam pak ještě zavítala a něco pokoupila. Mým častým společníkem se teď staly stříbrné náušničky od ségry:).





12 komentářů:

  1. :D :D Ta koza mě dostala. :D Jinak super rubrika. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žejo, já se vždycky směju jak padlá na hlavu:D

      Vymazat
  2. Schovávání s vanilkovými rohlíčky mě pobavilo ! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás by to jinak nešlo, mamka je na tohle pedant:D

      Vymazat
  3. Tá koza :D O tejto značke balzamov som ešte nepočula :) Kika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou úžasné, vyzkoušej, jestli budeš mít šanci:)

      Vymazat
  4. Crazy rumors si budu muset znovu objednat, můj mi dochází :/ :D

    OdpovědětVymazat
  5. Když jsi tak zmínila ty Vánoce, dala bych si bramborový salát :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Veľmi pekné náušnice :) možno ten TOP 5 začnem robiť aj ja :))

    OdpovědětVymazat
  7. Six ma super veci :)

    Inak pozyvam na Nobilis Tilia giveaway a k tomu par drobnosti. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...