čtvrtek 9. ledna 2014

Linky, které to zvládnou za Vás

Linky.

Pravděpodobně jeden z největších trendů dnešní doby.

Nosím je moc ráda, ale dlouhou dobu jsem se s nimi trápila, na tohle jsem tak trochu nešika. Buď jsem udělala linku moc tlustou, nebo naopak moc tenkou a vzápětí z ní udělala moc tlustou. Taky se mi často nepovedl ten "ocásek". Nebo každé oko vypadalo úplně jinak.

Na chvíli jsem s tím dokonce praštila, ale protože se říká, že jde o cvik, brzy jsem je začala pilně trénovat. A o nějakou dobu později jsem zjistila, že o ten "skill" zas tolik nejde. Teda jde, ale není to jen o šikovnosti.

Linek jsem vyzkoušela spousty. Doslova. Až nedávno jsem ale konečně narazila na "ty pravé". S nimi to jde prostě tak nějak samo. A kdo by takového pomocníka nechtěl, že? Myslím, že každí z nás se občas po ránu hodí záchranná vesta. Mně teda určitě. A ne občas.

Dovolte mi představit linky..


...které určitě všichni znáte, nebo jste o nich určitě slyšeli.

 Tramtadadá, L'Oréal Super Liner Gel Intenza.


V roztomilém luxusním kalíšku se štětečkem v balení.


Krásná máslovitá konzistence, intenzivní černá barva, neporazitelná výdrž a precizní nanášení. Víc bych k tomu ani říct nemusela. Překvapivě i štěteček je dobře použitelný a uděláte s ním libovolnou linku. Barva drží jako přibitá, ale já mám poněkud mastnější víčka, takže většinou použiji pod ně alespoň bázi, nebo stíny, protože se mi asi dvakrát stalo, že se trochu obtiskly. Jinak je to malování ale jedna báseň a i takový nešika jako já už nestojí u zrcadla 20 minut a nemusí je několikrát odličovat.




Takže proč čekat, až hora přijde k Mohamedovi? Skočte do drogerky a už se nenervujte s nepovedenými linkami:).

Krásný večer,
J<3


10 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Konkrétne tieto gelove linky nemám ale mám podobné a robí sa s nimi fakt dobre :) jediné čo mi vadí je to,že trocha dlhšie schnú...takže keď sa niekam ponáhľam musím ich "prepudrovať" čiernym tieňom alebo potom linka v pere :) ...a máš krásne oči :) -zelené :3

    Beperfectissimple

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si většinou na linky nechávám hodně času, protože mi občas dlouho trvají, takže ve spěchu to řešit nemusím, ale máš pravdu, že chviličku to trvá:)
      A moc děkuji, kočko<3

      Vymazat
  3. Wow, tak to je nádhera.. Co já jsem zkusila gelové od MUA tak děs a hrůza.. Nejraději mám momentálně tekuté linky e.l.f. protože mají kráásně tenký štěteček a je to s nimi opravdu jednoduché :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem moc spokojená s těmihle, ale vyhovovaly mi třeba i tekuté linky od Dermacolu, taky díky štětečku:)

      Vymazat
  4. S gelovkami zatiaľ nemám skúsenosti, pretože sa bojím, že s nimi nebudem vedieť pracovať, tak zatiaľ zostávam u tekutých. Ale keď píšeš, že to zvládnu za nás, hm..to stojí za úvahu, láka má práve tá čierno čierna sýta farba. Inak tvoja linka vyzerá skvele a tie riasy ani nehovorím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak já se bála:) Linky mi nikdy nešly, a třeba s těmi v peru se dodnes vztekám, s těmihle je to vážně hračka:) Barva je super a vydrží skoro celý den takhle krásná:)

      Vymazat
  5. mne sa ten štetček zdá dosť hrubý :/
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...