čtvrtek 30. ledna 2014

Lednový oblíbenec

Krásný večer!

Jak se máte? Já se fakt těším na tu jednu "prázdninu". Mám v plánu si prodloužený víkend opravdu užít! Dneska bych se ve zkratce chtěla zmínit o jednom mém pomocníkovi, který mi tento měsíc nesměl chybět na předním místě zrcadla:)


Jedná se o fyziologickou pěnu značky La Roche-Posay. A já ho prostě zbožňuji. Je vhodná pro citlivou a vysušenou pleť, takže pro mě jako dělaná. Zvlášť momentálně, když se stále snažím zbavit spouště, co mi na obličeji způsobil Imperial mke-up od Dermacolu:(. No ale abych moc neodbíhala.. Tahle "pěnovoda" je neskutečně jemná a nevtíravě voňavá, bez mýdla a parabenů.


V popisu je sice, že má vysoké odličovací schopnosti, což úplně nemůžu potvrdit, ale i tak jsem vážně nadšená! Používám ji večer na dočištění pleti a také ráno. Krásně odstraní zbytek nečistot a pleť zklidní, takže se nemusím bát červených skvrn. Nelepí, neštípe, je prostě ideální.. Navíc má praktický dávkovač, ze kterého si vypumpujete pěny tak akorát kolik potřebujete. Mně většinou stačí dva stisky na celý obličej.




A jaký je Váš lednový oblíbenec?

Užijte si zbytek dne,
J<3

3 komentáře:

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...