sobota 18. ledna 2014

Last week

Krásné dopoledne!
Uff, náročný týden. Taky to tak u Vás bylo? Vsadím se, že zkouškové období se týká hodně z Vás, mě naštěstí ještě ne, každopádně doufám, že se Vám při zkouškách daří!:) Já jsem byla obhlídnout vysněnou školu, lítala po nákupech, zkoušela si Cambridgeské zkoušky, byla v kině. Můžu Vám říct, že na české filmy moc nejsem, ale včera jsme byli na Něžných vlnách a moc se mi to líbilo. Taková ideální oddechovka na konec týdne, poměrně vtipná. Naposledy se mi takhle z českých filmů líbily Ženy v pokušení a Muži v naději. Takže pokud váháte, určitě tomu dejte šanci:).


Konečně mám taky pokoj od příšerně bolavého hnisajícího nehtu na noze, řezání není nic příjemného, ale lepší než drátem do oka.. Ne, že bych si těch pár dní v klidu doma nezopakovala, ale jsem ráda, že je to za mnou:).

No a když už jsem se tak rozpovídala, proběhla jsem v týdnu pár obchodů a ulovila pár zajímavých věcí. Aussie 3MM byla jasná volba, úžasně voní a celkově je mi zatím dosti sympatický! Noční krém od Ryoru nám domů koupila maminka, krásně voní! Tvářenka od Rimmelu se mi líbila odstínem a měli ji tuším v Rossmanu v akci, je super! Řasenka od Maybelline mě zpočátku nezaujala, ale nějak to na mě padlo a chtěla jsem ji zkusit. Make-up od Dermacolu.. To by bylo na dlouhé povídání. Jednou se mi líbil, podruhé ne..Jednou se psalo, že vysušuje, pak zase, že pěkně hydratuje. Tak jsem ho zkusila. A neměla jsem to dělat, protože mi po něm vyrašila krásná krupička na čele, takže jsem teď na sebe pěkně naštvaná, že prostě vždycky musím mít všechno..:D A je ze mě definitivně lakový závislák, sbírka se mi hezky rozrůstá:)






A jaký byl Váš týden?

Mějte se krásně,
J<3

8 komentářů:

  1. Teda, divím se té krupičce z Dermacol make-upu. Tenhle je u mě úplná špička a jiný tekutý už ani nepoužívám. Mám citlivou pokožku a tenhle mi nevadí dokonce ani na okolí očí (z jiných mě vždycky bolela hlava nebo byly příliš mastné, těžké atd). Dokonce pod něj nemusím mít ani bázi, krém, nic - zbožňuju ho prostě jen tak samotný..

    OdpovědětVymazat
  2. 3MM mám spíš jen jako nouzovku a naštěstí jen malé balení, protože mi moc nesedl :( ale mám ráda Miracle Moist řadu.
    já jsem si tenhle týden koupila za odměnu za státnice Steamcream v plechovce, kterou chci už dlouho (a se slevou :), pak pomerančový kokosák od Saloosu a blond kondiš Balea. a z nekosmetických jsem si na ebay objednala peněženku a nádherný diář... člověk se prostě musí umět odměnit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zatím moc spokojená a plánuji určitě dokoupit ještě nějaké kousky:) Steamcream mě lákal jen díky té plechovce, protože byly krásné:D To víš, že jo, taky to tak dělám:) A jestli za odměnu bylo za dobře zvládnuté, tak gratuluji:)

      Vymazat
  3. Já jsem se po delším rozhodování rozhodla koupit si jednu věc víc z high-end dekorativní kosmetiky (ne úplně high-end, ale tak za 500+) a hned to dopadlo blbě. Aneb ten e-shop to popletl a poslal mi jiný odstín, než jsem si objednala. Tak to půjdu v pondělí posílat nazpět a budu doufat, že mi fakt pošlou to správné zboží. Achjo. Nechci říkat, co to bude, abych to nezakřikla a nikdy tu objednávku už neviděla. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, no tak to je smůla. Tak držím palce, ať to dobře dopadne, určitě to vyřeší:)

      Vymazat
  4. Ženy v pokušení a Muži v naději se líbili i mě, tak bych teoreticky mohla být spokojená i s tímto filmem :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...