středa 8. ledna 2014

A jak se myjete vy? Mycí tag:)

Co to bude dneska?
No já jsem holka upovídaná a taky zvědavá, takže jakmile vidím nějaký pěkný tag, ráda si počtu. No a protože Míša je taky zvědavka a taky si ráda počte, chtěla vědět, jak jsem na tom s mytím. Ne, není to žádná úchylka, ale takzvaný Mycí tag, kde Vás zasvětím do svého života z koupelny.



Vana nebo sprcha?
Když jsem byla menší, měli jsme vanu, kterou jsem milovala. Vařila jsem lektvary ze šamponů, cachtala se v bublinkách. Po rekonstrukci koupelny mě a taťku naše ženský převálcovali a od té doby máme sprcháč. A víte co, já si zvykla poměrně rychle. Když si chci odpočinout, prostě si do sprcháče sednu a nechám na sebe téct vodu, i když na mě pak máma vlítne, protože máme doma limit 5ti minut:D. Každopádně minule, když jsem byla u ségry, jsem se naložila do vany a asi po 10ti minutách jsem vylezla, protože mě to nebavilo.

Proč?
No protože vanu nemáme:D. A protože sprcha je taková rychlá a praktická. Když se chcete ve vaně jen osprchovat, tak je voda všude a je to takové nemotorné. A protože ve vaně vám tak divně zkrabatí kůže na prstech a když jsem dlouho v teplé vodě, motá se mi z toho hlava.

Ráno nebo večer?
Jednoznačně večer! Ráno jsem na to líná. Večer si vlezu do sprchy a pak rychlostí větší, než je rychlost světla, musím vklouznout do pyžama a upalovat do postele, abych neumrzla. A Pak už mě odtamtud nikdo nevytáhne. Dřív jsem se myla ráno, dokonce i s vlasy, ale musela jsem vstávat dřív a to je pro mě mučení. Navíc bych se stejně musela osprchovat ještě večer, protože bych do postele nešla "špinavá," žejo.

Bez čeho si svůj mycí rituál nedokážeš představit?
Bez zpívání. Mamka pravidelně k večeru odchází na nějaké sportovní aktivity, takže já si vždycky počkám, abych si pak mohla v koupelně hezky zahalekat. Proto, když se myju někde jinde, je to pro mě občas docela trapas, když zapomenu, že nejsem doma, vedle v místnosti jsou lidi a já si začnu na celou koupelnu prozpěvovat.

No a jak to máte s tímto tématem Vy? Pokud by měl někdo chuť pokračovat, budu ráda, když se do toho pustíte:).

10 komentářů:

  1. Taky me vana nebavi, nedokazu jen tak lezet ve vane a relaxovat:D

    OdpovědětVymazat
  2. Při rekonstrukci koupelny jsem taky přišla o vanu a nesla jsem to opravdu těžce. :D Jediné, co mi chybí je "dělání vln", to jsem měla hrozně ráda, když jsem byla malá. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Cooooo? :O :D My taky vanu nemáme, ale o to víc mi chybí a když jsem někde kde vanu mají (třeba u přítele), tak se do ní vždycky hrnu, nanosím si plno pěn, solí, koupelových pralinek a šumivek a nemůžu se toho nabažit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když jsem byla menší, tak jsem to taky po návštěvách dělávala, ale teď mě to přešlo:D Kdo ví, třeba když jednou budu mít vanu, zase si ji oblíbím:D

      Vymazat
  4. Mycí tag? :D :D :D Co ještě nevymyslí?!

    OdpovědětVymazat
  5. Díky, Jenn, ráda jsem si početla! Týjo, já bych bez vany nemohla bejt!:D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...