středa 18. prosince 2013

Zlato a kaviár aneb moje první sheet mask

Není nic lepšího, než trávit večer u svíčky s miskou vanilkových rohlíčků. Je to poměrně luxusní okamžik, tak jsem se ho rozhodla ještě trošku podpořit. A to s maskou od značky Elishacoy. Maska, ha, no to je fakt luxus. Jenže tahle není jen tak ledajaká.



Tato maska by pokožku měla změkčit, ale zároveň vypnout a vyživit. Toto stoprocentně bavlněné třiadvaceti gramové plátýnko obsahuje výtažky z kaviáru, zlata a nějaké rostlinné extrakty. Kaviár je vhodný především pro trošku zralejší pleť, protože by měl vyhladit vrásky a zpevnit ji, každopádně myslím, že jednou za čas si tento luxus klidně můžu dopřát i já :).



"Sheet" masku jsem v ruce držela úplně poprvé a trošku jsem se strachovala, protože jsem na ně nikdy žádnou extra chválu nezaznamenala. Nejvíc jsem se bála toho, že bude štípat, nebo že se osypu. Strach jsem překonala, roztřihla pytlíček a vytáhla tu příšerně komickou podobiznu obličeje. Plácla jsem si masku na obličej, čekala a modlila se, aby to se mnou neudělalo bůh ví co.


Musím říct, že žádná katastrofa se nekonala. Maska mi celou dobu přišla na obličeji příjemná, trošku jsem jí občas musela uhlazovat, ale tak u univerzální velikosti je jasné, že někde někomu bude odstávat, padat, nebo přesahovat. Po sundání jsem měla celkem dobrý pocit. Čekala jsem sice trošku větší zázrak, ale i tak byla pleť na dotek velmi jemná a trošku napnutá, ale ne nijak moc, aby to bylo třeba nepříjemné. Naštěstí se neobjevilo ani menší zarudnutí, možná naopak, přijde mi, že tu pleť i maličko zklidnila.


Takže ačkoliv maska není určena úplně pro mladou pleť, příjemně mě překvapila. Věřím, že zralejší obličej by krásně vyhladila a mnohé ženy si ji musí určitě pochvalovat. Potěšilo mě, že pokožku nevysušuje, ale že je po ní krásně jemná. První pokus tedy dopadl dobře a já se určitě tomuto typu masek nebudu vyhýbat :).

A jaké jsou Vaše zkušenosti se "sheet" maskami? Zkoušely jste? Pokud ano, jaké?:)

Mějte krásný zbytek dne,
J<3

2 komentáře:

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...