pondělí 30. prosince 2013

Šťastný a veselý!

Krásný večer!
Pondělní! Achjo, už jen týden volna pro nás školou povinné. Už jen týden. Zní to hrozně. Každopádně na to teď ještě nebudu myslet a místo toho trošku užiju toho volna. No, já stejně nic moc nedělám, hlavně odpočívám. Pořád. Hrozně jsem zlenivěla. Což je zvláštní, protože se furt jen válím, "ochutnávám" cukroví a ručička na váze ukazuje nižší číslo, než před prázdninami. Stěžovat si na to samozřejmě nebudu, ale po prázdninách bych měla přestat s tím flákáním, protože mi dělá problém už i procházka po městě.

To bych si mohla napsat jako předsevzetí!! Sice se znám a většinu toho, co si slíbím nesplním, ale aspoň pro dobrý pocit. Stále hrajete na předsevzetí? Já teda jo. Poslední den v roce si sednu, udělám si malé lístečky o dvou barvách. Na jednu barvu si napíšu předsevzetí a na tu druhou přání, která bych chtěla, aby se mi splnila. Schovám je do krabičky a na konci toho dalšího roku ji vytáhnu. Ta předsevzetí a přání, která se mi splnila a která jsem dodržela z ní vyndám, ta, která se nepovedla tam zůstanou a přibudou další:). Letos tomu nebude jinak.

A protože se opět chystám pryč, dovolte mi, abych Vám už teď popřála krásný nový rok. Mockrát Vám děkuji za to, že se sem ke mně (snad rádi) vracíte, komunikujete se mnou.. "Zařazení" do takovéhle komunity je krásný pocit a myslím, že už kvůli tomu nikdy nebudu litovat toho, že jsem si blog založila. Přeji Vám, aby byl pro Vás rok 2014 příjemným zpestřením života, aby Vás provázely úspěchy. Ať se na Vás nepřichytí žádné trable a daří se Vám ve všem, v čem chcete, aby se Vám dařilo. Užijte si oslavy, otevřete šáňo a vkročte do toho nového roku pravou nohou!:)


Krásný nový (i Nový) rok!
J<3

7 komentářů:

  1. Taky přeji krásný nový rok a ať se vše daří! A vracím se sem ráda. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tiež prajem všetko najlepšie od nového roku :)

    OdpovědětVymazat
  3. to s lístečkama je dobré:)
    tobě taky přeju krásný nový rok plný všeho dobrého a ať si těch papírků splníš co nejvíc... třeba tu Daisy :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...