sobota 7. prosince 2013

No tak jsem si udělala radost!

Krásné sobotní odpoledne!
Vánoce už na nás dýchají z každého kouta, jak z vánočních světýlek a ozdob v oknech, tak z vůně cukroví, svíček a koření. No a protože tento svátek určitě není jen o tom, dělat radost druhým, ale také sobě, vypravila jsem se do drogerie :D. Pro rtěnku. Ano, já. Rtěnky moc nenosím, ale jednou jsem si zase řekla, proč ne.

Tak jsem tam tak stála u toho regálu, už předem jsem věděla, že chci tu z řady Kate od Rimmelu. Protože tomu designu nejde odolat. Čmárala jsem si na ruku snad každý odstín. Chtěla jsem něco výrazného. A pak mi padla do oka tahle kráska.


Jedná se o odstín 006 Dolly Pink. Je takový krásně vínovo-červeno-tmavě růžový a dokonale sytý. Jsem fakt okouzlená. Co mi přijde zvláštní je to, že ta rtěnka tak nějak pěkně ovocně voní. Samozřejmě jsem ji musela hned prubnout. Drží krásně, ačkoli hodinu hry na saxofon nevydržela, ale to jí nemůžu mít za zlé, že? Jinak mi v klidu vydržela celý večer. Paráda! Bez balzámu trošku zalézá do vrásek a trošku vysušuje, s ním je to bez problému.

Takže jsem spokojená a hned jak skončí všechny vánoční výdaje, letím pro další barvy. Asi rtěnkám začínám přicházet na chuť:)

Mějte krásný víkend, já se jdu cpát cukrovím,
J<3

8 komentářů:

  1. No já jsem si udělala radost včera. Koupila jsem si čubíka od Astoru, tu nejvýraznější třešňovou červenou, co tam měli. Jsem zvědavá, co z toho vyleze a jestli se s tím odvážím ven. :D A taky jsem si koupila korektor od Rimmelu, ale korektory nejsou něco, co by mě bavilo nakupovat.
    Taky si musím pořídit kozačky... a když už v té Vaňkovce budu, tak určitě skončím v Profimedu s novým odstínem Korres Lip Butteru. Jsem hrozná. A to jsem si roky rty ničím nemazala.
    Žádnou Kate ještě nemám, já Kate Moss nesnáším, tak mě to poněkud odpuzuje... ale tahle barva je moc pěkná. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já jsem si pro jistotu včera pořídila ještě jeden odstín z té matné řady:D Také ji moc nemusím, ale ty rtěnky mě chytly:) A to máslíčko od Astoru taky musím zkusit, pokukovala jsem po něm už dlouho, ale nemůžu se rozhodnout:/:D

      Vymazat
  2. Vypadá náádherně, ale chystám se spíš na ty matné, ty jsou úplně dokonalé :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si asi před třemi dny jednu matnou koupila a tahle mi teda vyhovuje daleko víc:/

      Vymazat
  3. Rtěnka vypadá úžasně :)

    http://nicolexs.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...