úterý 3. prosince 2013

It's all around us.

Aaaa, Vánoce se už řítí neskutečnou rychlostí, taky si toho všímáte? Vloni jsem z nich byla celkem otrávená, ale letos se fakt těším. Hlavně doufám, že si je užijeme v klidu- všichni! Ani já letos neváhám si dávat oddych, užívat si atmosféru a tak nějak to neřešit. Tak to zkuste taky :) Protože zmatky nám v ničem nepomůžou, tak proč si pořádně nevychutnat vánoční čas :).

Musím se fakt pochválit, protože dárečky mám už skoro všechny. Takže potají zobu první hotové cukroví, přemýšlím o vánoční výzdobě.. Co fakt miluju na tomhle období je kupa dekorací všude okolo. Hrozně mě baví projíždět kupy fotek, protože na mě dýchají příjemnou vánoční atmosférou. Už jsem si dokonce splácala i novou vánoční tapetu, abych to měla všechno pohromadě. No nesmí mi tam chybět moje nejmilovanější vánoční pohádka - "Grinch", teplé ponožky, horká čokoláda s kopcem šlehačky a perníčky. :) A letos si chystám koupit svou historicky první Yankee Candle, jsou nádherné! Máte nějakou oblíbenou vánoční vůni? Sem s nimi, potřebuji inspiraci!!:)

(všechny obrázky jsou z weheartit.com)

No a aby toho nebylo málo, téměř denně poslouchám dvouhodinový úsek nejlepších vánočních hitů, které byly přezpívány v Glee. Ačkoli jsem ten seriál viděla fakt párkrát a moc mě nebavil, tohle se mi fakt líbí. Pokud taky neodoláte vánočním písničkám bez nutnosti neustálého přepínání, doporučuji!


A jako sladká tečka nakonec - dneska (snad jako zázrakem) mi na blogu přibyla krásná 20. čtenářka - ideální narozeninový dárek! Moc Vám všem, kdo se sem rádi vracíte, děkuji! :*

No a jak se na Vánoce připravujete Vy? Těšíte se z vánoční atmosféry?
 
Mějte krásný večer,
J<3


9 komentářů:

  1. Taky už se těšíím, jsem úplný Vánoční maniak :P Kdybych před Vánoci neměla ještě několik úkolů a 4 zkoušky, už bych celé dny jen chodila po nákupech a poslouchala Vánoční písničky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeežiš, no nezávidím ti ani trochu, já teď kvůli tomu školu docela flákám, už se vidím někde úplně jinde, než ve škole:D Tak ať ti to dobře dopadne:)

      Vymazat
  2. Na Vánoce hlavně tenhle rok se těším. S výzdobou už jsem skoro hotová a už jen projíždím recepty na cukroví, které budu dělat. S dárky spokojená zas tak nejsem, ale času je prozatím ještě dost.
    Yankee Candle bych si také chtěla koupit, pořád to nějak naznačuji sestře, jenže jí to bohužel ještě asi nedošlo, no, budu muset na ní víc naléhat. :D :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já cukroví dělala vloni a víckrát mě k němu asi doma nepustí, ani mi to nevadí:D
      Noo, je to fakt lákadlo:)

      Vymazat
  3. Poslední dobou slyším strašně často o Yankee svíčkách a ještě nikdy jsem je nikde neviděla. Kde se dají sehnat? :).. Jinak na vánoce už se také nesmírně těším. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady je nějaká mapa, tak mrkni:) z toho eshopu je to ale asi nejlepší, mají fakt velký výběr, nebo jestli sleduješ Beautypedia by Aja, tak ta má obchod na mimibazaru Tady:)

      Vymazat
    2. Moc děkuji :))

      Vymazat
  4. Už aby ty Vánoce byly. :-)

    http://lifeenthusiasm.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...