středa 25. prosince 2013

A máme to za sebou..

Krásný povánoční večer!

Existuje vůbec slovo povánoční?
Neřeším.

Doufám, že jste si užili všichni do jednoho nádherný Štědrý večer! U nás klasicky mamka ve stresu, že toho kapra v životě nedosmaží, že polívka bude studená.. Typický. A to si každý rok říká, že to nebude tolik řešit a bude v klidu. Tak třeba zase za rok.. Vánoce jsme si ale s náramně všichni užili. Tedy doufám, já rozhodně ano. V širším rodinném kruhu to bylo super. Akorát se nám trošku zbláznil Ježíšek. Já jsem teda letos musela být jako andílek a všechno mi udělalo obrovskou radost. A i když se snažím na dárečky šetřit dost dopředu, abych každého mohla pořádně obdarovat, stejně to vypadá, že jsem každý rok nejhodnější (haha). Každopádně myslím, že letošní ročník můžeme považovat za úspěšný.
A teď už mě čeká jenom kachna.
Vlastně dvě..



A co chystáte na svátky Vy? Jaké dárečky Vám udělaly radost?:)

Mějte krásný vánoční čas,
J<3


5 komentářů:

  1. Mně nejvíc udělalo radost, že se dárky, co jsem koupila, líbily. Nejlepší dárek jsem letos dostala v práci - místo na neurčito. Jinak u nás se dárky už moc neřeší, nakupují se jen nezbytnosti, já jsem ten blb, co utrácí za dárky pro ostatní nejvíc, přestože moc dobře ví, že dostane akorát ponožky a svetr. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky vždycky radost, když se dárky líbí:) k místu už jsem myslím gratulace psala, ale tak pro jistotu ještě jednou!:)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. dobrou chuť, já už to mám naštěstí za sebou:D

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...