pátek 15. listopadu 2013

V hlavní roli keratin

A konečně je to tady!
Dlouho jsem o něm básnila a vychvalovala a nyní přichází na scénu sám velký ó keratin. Ano je to tak. Prosím o bouřlivý potlesk, pan K.

Po tom, co jsem přišla na to, že jsou mé vlasy v opravdu špatném stavu, mi má kadeřnice doporučila tzv. Obnovující systém. Vyživení a "vyléčení" vlasů keratinem. U mě se konkrétně jedná o přípravky značky Inebrya z řady Shecare. Jsou to přípravky, které vlasy chrání před vnějšími atmosférickými vlivy, posiluje oslabené, nebo chemicky ošetřené vlasy. Tyto produkty obsahují keratin, pšeničné proteiny a biopolymery.


Tento program je rozdělen do tří fází.

První z nich je fáze čištění. Na to je potřeba speciální obnovující šampon pro oslabené a poškozené vlasy. Měl by vlasy zanechat hebké a hydratované a také je posílit. Následuje použití revitalizačního kondicionéru pro ochranu vlasové struktury. Podporuje pružnost a hebkost.


Druhou fází je obnovení. Jedná se o masku, která rekonstruuje oslabenou vlasovou strukturu. Proniká hluboko do vlasu, kterou upraví a také posílí kutikulu. Zároveň vlasy hydratuje a dodává jim lesk a snadnou zvládnutelnost. Tuto masku je potřeba nechat pod zdrojem tepla, takže si zalezete pod sušák s časákem a dozvíte se nejnovější drby o českých "cereblitách".

V neposlední řadě je to fáze dokončení. K té je potřeba hydratační sprej, který uzavře kutikulu a zanechá vlasy krásně jemné a vyživené. Ten se do vlasů zažehlí, aby se mohl vstřebat a aby vlasy udržel v požadovaném tvaru.


Po této proceduře vlasy nesmíte minimálně 24 hodin nijak upravovat. Takže nestahovat do culíku, nedávat si žádné sponky, nemýt si vlasy, nepoužívat žádné stylingové přípravky. Mohly byste být později velmi nemile překvapeny tvarem vašich vlasů například v podobě vlny jako pozůstatku po gumičce.

Jsem s touto kúrou nadmíru spokojená. Vlasy jsou po ní opravdu nádherně hebké a takové lehké. A po několikátém absolvování jdou výsledky opravdu vidět. Vlasy jsou vyživené a ne vysušené, nelámou se tolik, jsou jemné. Musím říct, že jsem od toho moc nečekala, ale byla jsem hrozně překvapená. Vždycky, když vyrážím na keratin, nechávám si také vlasy radikálně zkracovat, což jim samozřejmě také pomáhá a dohromady je to prostě "vražedná" kombinace.

Pokud chcete něco pro vaše vlásky udělat, zkuste vsadit na keratin. Ale kvalitní. Ačkoli drogerkové šampony na Vás křičí, že obsahují komplex tekutého keratinu a bůh ví co ještě, ignorujte je a zkuste investovat o něco více. S mojí délkou a hustotou vlasů mě celková cena vyjde tak na 500-600 korun. Kdo má vlasy delší, určitě to bude víc. Optimální interval této procedury je jednou za 4 měsíce, po prvních absolvování to ale stačí třeba jednou za půl-třičtvrtě roku.

Tyto přípravky si samozřejmě můžete koupit i samy, cena jednoho produktu se pohybuje od 250-400 korun a vydrží Vám dlouho, takže se to možná i vyplatí. Také si do budoucna plánuj koupit alespoň masku a šampon.

Abych to teda shrnula, je to super příležitost pro zlepšení kondice Vašich vlasů a výsledky se dostaví, takže opravdu s klidným srdcem doporučuji :).

A jak jste na tom Vy? Máte zničené vlasy? Uvažovaly jste, nebo dokonce podstoupily někdy něco podobného?

Mějte krásný večer.
J<3

6 komentářů:

  1. tak tuto kosmetiku vidím poprvé, vypadá zajímavě, super článek :)
    turquoise bow

    OdpovědětVymazat
  2. To zní skvěle, díky za článek. Dokonce to není ani tak finančně náročné, jak jsem si myslela:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, docela to jde a fakt to stojí za to:)) když si vezmeš, že za tu sadu zaplatíš sice třeba 1500, ale vydrží ti to do nekonečna,je to super:)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...