úterý 5. listopadu 2013

Nail polish maniac

A jsem tu zas!
A co víc, opět s dalšími laky. Jsem v poslední době naprosto závislá na lakování nehtů.. Když jsem víc hrávala na saxofon, měla jsem vždycky nehty krátké a teď konečně nastal ten čas, kdy můžou být dlouhé až k nebesům. A já si to neskutečně užívám.


V poslední době mě těch laků zaujalo víc než dost. Mezi nimi byly také tyhle dva - Rimmel 60 seconds. Koho by nelákal lak, který uschne raz dva, že? Každopádně jsem si pořídila rovnou dva odstíny a to přesně 430 Coralicious a 200 Princess Pink.

Tyhle laky slibují složení, které má nehty zpevnit a hlavně díky němu má velmi rychle schnout. Dále je tu štěteček, který je "super široký pro namalování nehtu jedním tahem".


Ještě než dojdu k tomu, jestli nám nevěší bulíky na nos, ráda bych se trošičku vyjádřila k těm odstínům. Princess pink mě zaujal hned na první pohled. Vypadá to jako krásná narůžovělá barva, která bude na nehtech působit velmi jemně. No, možná až moc. V tomhle mě zklamala, protože na tom nehtu to vypadá, jako kdybyste tam téměř žádný lak neměli. Doufala jsem, že bude sytější, no nic. Co se týče toho druhého odstínu, ten se mi líbil protože je to fakt taková neotřelá červená. Není úplně křiklavá ani tuctová, je prostě taková zajímavá a vypadá opravdu krásně.



  

A jak si tihle krasavci vedli?
Štěteček mě fakt potěšil. Je krásně široký, takže stačí nehet opravdu třeba jen dvakrát přejet. K tomu schnutí.. Je pravda, že první vrstva schne velmi rychle. U druhé však už musíte čekat déle, když nanesete třetí a druhá není ještě pořádně zaschlá, máte po laku. Takže mi to přijde spíš jako normální lak, možná o něco rychlejší, no..Výdrž poměrně ujde, týden to zmáknou, jen kraje nehtů jsou už trochu oprýskané.


Nemůžu říct,že by mě tyhle laky nějak extrémně nadchly, ale používám je poměrně ráda.. I když jen tak mezi námi, kam se hrabou na GS, jejíž laky mě úplně dostávají a z jejíž řady mi konečně doma přibyl nový kamarád.<3 Brown Sugar:)



A jak jste na tom s laky Vy? Máte v poslední době nějaké oblíbence?:)

Mějte se krásně!
J<3

7 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Taky se mi celkem líbí:D:) červený o něco víc:)

      Vymazat
  2. Zrovna jsem si dolakovala na nehty Rimmel v odstínu Rose libertine :) A ten Brown Sugar rozhodně potřebuji! :) Jinak vyloženě oblíbence nemám, ale já se k lakům chovám dost nešetrně - máčím je kde můžu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já hlavně hodně plýtvám:D když mi jeden přijde po 2 dnech okoukaný, šupnu tam jiný:D

      Vymazat
  3. Já si nehty nelakuju. A to vůbec. :D Nejde mi to a neláká mě to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky by mi vadilo, kdyby mi lak neladil s oblečením a přelakovávat každý den by se mi nechtělo. Taky se obávám, že bych pak měla nutkání skupovat všechny možné odstíny a strašně bych utratila...

      Vymazat
    2. Já, tím že mi fakt lak nevydrží moc dlouho, tak se mi daří ladit oblečení k laku:) A taky mi přijde, že většina odstínů, které nosím, ladí k většině mého oblečení:)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...