čtvrtek 14. listopadu 2013

Kůl

Koukněte z okna, no není to hnus? Já jsem si raději udělala čaj "horké maliny", zalezla pod peřinu a připravila si pro Vás článek o jednom kosmetickém propadáku.

Dnešní černou ovcí bude kajalová tužka na oči od Oriflame. Jako něco na té značce bude, protože s většinou věcí, které mi přijdou pod ruku, (až na skvělé přírodní pleťové krémy a mýdla) nejsem spokojená:/. A tohle je bohužel jedna z nich.


Na pohled je mi celkem sympatická. I mě celkem zaujalo, že vypadá jako takový "kůl". Ale teď mi leží v šuplíku..sama..jak ten kůl v plotě. Podle popisu se jedná o "ultra dlouhotrvající tužku s černočerným stínem".
Obsahuje výtažky z měsíčku a měla by zklidňovat a hydratovat. Zároveň prý ale není mastná, takže rozmazání se uživatelky nemusí bát.

Tuhle tužku jsem dostala už poměrně dávno od ségry a hrozně jsem se na ni těšila a byla zvědavá, co dovede. Poměrně jsem se bála toho, že se brzy ztupí. A oprávněně. Má kuželovitý tvar a velmi brzy se s tenkého aplikátoru vyklubala tužka jak vrata od stodoly. No, nejde ani moc ořezat, protože je hodně měkká a hlavně nezůstane "ostrá" déle než na jedno použití. Takže to mě fakt zklamalo, protože si s ní prostě hezkou tenkou linku neudělám:/. Navíc se s ní hodně špatně maluje úplně u řas, takže to víčko pak musím všelijak natahovat, abych se dostala až tam. Jo a vím, že se má používat zešikma, ale stejně se otupí. A po přečtení následujícího odstavce pochopíte další důvod, proč to zrovna dvakrát nejde.



Musím pochválit design, neboť černý obal se stříbrným nápisem působí hezky a i to vysouvání tužky je takové stylové. Ale není to nijak propracované, protože se mi obsah velmi brzy uvolnil a začal se tam tak nějak kinklat (fakt divné slovo, ani nevím, jestli je dobře napsané, ale nenapadá mě, čím ho nahradit). Tudíž se s ním velmi špatně manipuluje, jelikož když tužku jen trochu nakloníte, aplikátor se tak divně pohne a máte po lince.


Ještě dodám pár slov k výdrži. Tak jako ULTRA dlouhotrvající, to mě vážně pobavilo. Dlouhotrvající není a už vůbec ne ultra. Vydrží mi sotva přes dopoledne a už i tak se poměrně na koncích linky maže. Barva ani není moc sytá, musím jí párkrát obtáhnout, aby byla opravdu černočerná.


Balení obsahuje 2,5 gramů a stojí okolo 200 korun což je teda way too much. Za to byste měly tolik lepších linek. Teda předpokládám. Koukala jsem na názory lidí a docela dost ji ženy i dívky chválily. Nicméně pro mě je to fakt propadák a zklamání všech dob, bohužel:/.



Zkoušely jste někdy tuhle tužku? Byly jste s ní spokojené? Jaký je Váš nejoblibenější produkt pro vytvoření dokonalých linek? Určitě mi dejte vědět:)

Mějte krásný zbytek dne,
J<3

14 komentářů:

  1. Páni, věc od Oriflame jsem neměla už pár let. Mívala jsem ráda mentolový lesk na rty a zázračný kelímek, to je ale asi všechno. Mně se do ruky dostává Avon, který mě většinou na něco naláká, plus ho objednáváme od paní, která je v invalidním důchodu, je to tedy trochu "objednávání kosmetiky pro dobrou věc", když nic jiného. Ale špatné výrobky převažují... Tahle tužka vypadá na pohled pěkně, ale věřím, že bude jinak na zabití:D Když si vzpomenu, jak se mi v tubičce šmrdlaly Love Lips od Dermacolu do všech stran, uuuf, a na oči to musí bejt ještě větší maso. Já dělám linky nejraději všemi nenáviděným fixem I ♥ Punk od Essence, nevím, co proti ní všichni mají, mně se s ní skvěle maluje, perfektně drží a je černočerná, a ještě stojí skoro nic:)

    Kiss a Bee

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zase teď ráda, když občas ségra dotáhne něco od Avonu, protože mi přijde, že se poslední dobou celkem zlepšil. Hlavně Oriflame prodává už tak 5 let ty samé výrobky a katalog je prostě pořád stejný. U Avonu mám moc ráda sady takových těch ovocných mýdel, mlék a sprejů, to je něco pro mě:D A ještě krémy na ruce. Ale jinak fakt ta katalogová kosmetika nestojí za nic podle mě:/ Mně se Love Lips "šmrdlají":D jen minimálně, to mi ani nijak nepřekáží, ale tohle je fakt o nervy :D.
      Fix taky hodně používám, tenhle jsem ještě nezkoušela, možná na něj taky přijde řada, díky za tip:)

      Vymazat
  2. Přestaň vyhazovat peníze za Oriflame a kup si čas od času něco z high endu. Ve finále tě to vyjde líp - je tam o dost větší pravděpodobnost, že s danou věcí budeš spokojená. Já jsem s krAvonama a Oriflejmama skoncovala už dávno, když jsem si spočítala, kolik jsem do toho vrazila a co z toho opravdu používám. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Psala jsem na začátku, že to bylo od ségry, já tyhle věci vůbec nekupuju, většinou jsem podarovaná, tak to aspoň zkusím, sama bych za to neutrácela:)

      Vymazat
  3. Já už párkrát viděla linky v tomhle tvaru a vždycky jsem si říkala, proč to proboha vyrábějí, že to musí být strašně nepraktické...

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám nejraději gelové linky od L'Orealu, s těmi se skvěle pracuje a opravdu drží. Tahle tužka vypadá zajímavě, ale neláká mě, přijde mi nepraktická...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, já nejčastěji používám tekuté, nebo fix, ale ty gelové určitě taky vyzkouším, přemýšlela jsem o těch od Rimmelu:)

      Vymazat
    2. Ty rimmelky určitě zkus, já na ně nedám dopustit ;)

      Vymazat
  5. super recenze, jsem ráda že jsem si tuto tužku nakonec nekoupila ..
    turquoise bow

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ta vypadá opravdu obrovsky :D asi bych si ji nekoupila :))

    Lucy Enne

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...