středa 20. listopadu 2013

Fav bloggers

Krásnou středu!
Jak se máte? Já se flákám v posteli se smradlavou nohou od dezinfekce - včera jsem si protrpěla řezání nehtu. A tak si jen tak lenoším a projíždím oblíbené blogy, koukám na videa..

Dnes Vám sem hodím pár slečen, na jejichž blogy vždy ráda zavítám a nenechám si ujít jediný příspěvek :).

První oblíbenkyní je velmi sympatická německá blondýnka, která na youtube vystupuje pod přezdívkou Collchen14. Jmenuje se Nicole a natáčí různá kosmetická, ale také "jídelní" videa. Narazila jsem na ni poměrně nedávno - když jsem zjišťovala info o Brandnooz. Ačkoli se učím německy už čtyři roky, nerozumím jí skoro ani slovo, kromě kratičkých výkřiků typu: "super", "das ist ganz einfach", "nein"..To mě ale ani trochu neodrazuje a vždycky na ni ráda mrknu. Včera jsem koukala na video "My boyfriend does my make-up", u kterého jsem se fakt neskutečně nasmála. Protože i když nerozumím, vždycky, když se směje, musím se smát taky,protože mi to z nějakého neznámého důvodu přijde vtipné. Asi má nakažlivý smích.




Další favoritkou je pro mě Erica Mohn Kvam. Klasická norská blondýnka s vytříbeným jednoduchým skandinávským vkusem. Co mi teda fakt leze na nervy je to, že u ní fakt nerozumím tuplem ničemu. Norsky umím jen Hvordan har du det? A Hva heter du? (Jak se máš a jak se jmenuješ?:D). Každopádně mi stačí se kochat jejími fotkami, které jsou vždy záviděníhodné. Takže určitě mrkněte na: l0ve.blogg.no



A poslední je tu Taralynn McNitt, která si vede blog o svém životním stylu, zážitcích a celkově prostě o sobě. Je to neskutečně zajímavá slečna, která má hodně silnou vůli a už toho nemálo dokázala. U jejích příspěvků se mi většinou sbíhají sliny, má velice zajímavé recepty, ale většina surovin, které má v Americe k dispozici, tady u nás málokde seženeme, takže většinou jen okukuji. Pokud hledáte nové nápady na nějakou tu zdravou mňamku, na undressedskeleton se Vám jistě zalíbí:)




A jaké jsou vaše oblíbenkyně popř. oblíbenci? Čekám na doporučení:)

Krásný večer!
J<3



6 komentářů:

  1. Super, ani jednu neznám! Bohužel německy neumím ani slovo, ale máš pravdu, ten smích je fakt nakažlivý:) nejvíc mě zaujala třetí slečna, miluju lidi s tak silnou vůlí, je to obdivuhodné.

    Já mám všechny oblíbence na blogu, poslední dobou se stále více projeduje má náklonnost k Lise Eldridge:)

    Kiss a Bee

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taru sleduji už hrozně dlouho a strašně ji obdivuju, je neskutečné, co dokázala:)
      Mrknu určitě, díky za tip:)

      Vymazat
  2. Ty blogy jsou opravdu zajímavé, pořád musím koukat na tu slečnu na poslední fotce! Nemohu uvěřit, že je to jedna a ta samá osoba :) je to úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ani jednu neznám, ale určitě se na ně budu muset podívat :)
    turquoise bow

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...