pondělí 18. listopadu 2013

Autumn Must Haves

Krásný pondělní večer!
Teploty sice rapidně klesají a já si občas připadám jako na Sibiři, ale stále máme podzim a k tomu tu mám tématický článek. Jde o přípravky, bez kterých si podzim nedokážu představit. Vybrala jsem pár těch opravdu primárních a potřebných. (A ne, bez laků bych se opravdu neobešla!)



Jsou to takové typické věcičky na popraskané ruce, rty a všechno dohromady, protože to k tomuhle ročnímu období jednoznačně patří. Mezi mými pomocníky tedy nesmí chybět krémy na ruce, ani balzámy na rty.


Ruce si mažu ráda během celého roku. Na podzim vytahuji krém opravdu hodněkrát za den. Moc toho po něm nechci, ale nutně potřebuji, aby hezky voněl. Což pro mě naprosto splňuje můj první společník - krém na ruce značky Camelus s pštrosím olejem. Voní FAKT božsky. Jako já ani nevím, co to je za vůni, říct Vám, že voní jako pštrosí olej, asi Vám to nijak nepomůže. Upřímně ani já nevím, jak voní a jestli tohle je přesně ta vůně. Každopádně je moc zvláštní a příjemná. Je trošičku více tekutý a déle mu trvá než se vstřebá, což mi vadí třeba v létě, kdy ho moc nepoužívám, ale na zimu je ideální!


Dalším parťákem v péči o ruce je krém od Mixy. Obsahuje koncentrovaný glycerin a ovesné mléko. Voní typicky ruko-krémově, podle mě by takhle měl vonět každý krém. Je celkem hutný, ale moc hezky se vstřebává a ruce pěkně hydratuje. Momentálně zaujal čestné místo u mě v kabelce a používám ho pořád.



Praskání rtů je asi další tradiční (pod)zimní otravou. Ideální je tedy nosit nějaký lůj, či balzámek v každé kapse či tašce. Já momentálně nejhojněji využívám tyto dva. Prvním z nich je bezbarvý Care Tender od Oriflame. Pěkně voní, je hodně takový mazlavý, ale zároveň příjemný a poměrně rychle se vstřebá. Plus mu dávám také za roztomilé a jednoduché balení.


No a mým favoritem se za poslední měsíc stal jednoznačně balzám Love Lips od Dermacolu. Líbí se mi na něm hlavně to, že aspoň trošičku barví. Ten můj úúúúžasně voní po hroznech. Fakt, patlám ho na sebe furt už kvůli té vůni. K obalu se snad ani nemusím vyjadřovat, protože je prostě božský.
Občas také použiju balzám od YR a plánuji vyzkoušet Crazy Rumors.

Nejuniverzálnější věcí v oblasti mazání je pro mě Infadolan. Průhledná lékárenská mastička, která zabírá snad na všechna suchá místa. Na ruce je hodně mastná, ale když je mám hodně popraskané, neváhám po ní sáhnout. Rty si s tímto šikulou mažu hlavně na noc, kdy má čas se pořádně vstřebat. Stojí pár korun a dokáže toho fakt dost:)


No a poslední podzimní závislostí jsou pro mě momentálně laky. No co laky. Hlavně ty od GS. Nemůžu se jich nabažit. A tyhle konkrétní dva odstíny jsou na podzim jako stvořené, nemyslíte? Já teda jo. Myslela jsem si, že po prvních pár použití mě omrzí, ale přijde mi, že to ani není možné. Pokud je ještě nemáte, honem to utíkejte napravit!



A bez čeho si podzim nedokážete představit Vy?

Mějte krásný zbytek dne,
J<3

8 komentářů:

  1. Pěkný článek:) Stejně jako ty si podzim nedovedu představit bez krému na ruce, v kabelce neustále musím nějaký mít, balzám na rty s sebou tahám pořád, většinou svůj vlastní (Love Lips mi děsně nevyhovovaly kvůli obalu, chjo), dál většinou přesedlávám na ovocnější a kořeněnější vůně. A taky si troufám na tmavší odstíny, na rtech i na očích, samozřejmě vždycky jedno nebo druhé:)

    Kiss a Bee

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, no jo, tak ty to máš vychytaný s tou tvojí kosmetikou, to je fakt parádní:) Já si na tmavé rty zase netroufnu:D

      Vymazat
  2. nic z toho sice nemam ale vsetko vyzera super:)

    Pozyvam na 2 giveaways, jedna o GUCCI RUSH 75ml a druha o LADYBOX! Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  3. na love lips a STARS laky nedám dopustit ♥
    turquoise bow

    OdpovědětVymazat
  4. Mixu si už dlho plánujem kúpiť. :)
    Laky GABRIELLA SALVETE sú podľa mňa najkrajšie zo všetkých lakov.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...