neděle 27. října 2013

Šupinky nechme rybám

Krásnou neděli!
Taky Vás trápí někde na těle suché místo, které Vám neustále přidělává práci? Já teda jo. Tak jsem zašla k doktorce a ta mi teda řekla, že se pěkně loupu a mám spoustu šupinek. No tak to pozor, jsem snad ryba, abych měla šupiny? Ne! No tak mi dala tyhle vzorečky a že prý uvidím, jak se to vyvrbí.


Zajímá Vás, co je tenhle zázrak zač? Jedná se o tzv. bariérový krém 2DERM Reha special.. Já jsem tedy nikdy o pojmu "bariérový" neslyšela, je to prý úplná novinka a nyní se rozdávají pacientům vzorečky na vyzkoušení, tak jsem hned dva vyfasovala, že kdyby mi seděl, ať skočím pro plné balení.
No abych furt nemlela.. Jedná se o krém, který vlastně tvoří přirozenou bariéru poškozené pokožky. Má zabraňovat nadměrné suchosti a ochránit pokožku před nepříznivými vnějšími vlivy. No a díky téhle "bariéře" má pleť zůstat bez negativních vlivů a může se pak sama obnovit.. Asi takhle ve stručnosti, no.



Tenhle krém má mít několik účinků: jak už jsem řekla, zabraňuje nadměrnému vysušení, dále chránit tu pokožku před škodlivými vlivy, ochlazuje, snižuje citlivost kůže a podporuje hojení. Já jsem jej dostala, neboť se mi už několik let opravdu velmi odlupuje kůže okolo nosu, tvoří se mi tam šupinky a následně i pupínky. Mazala jsem to vším možným, od Infadolanu, po nějakou na míchanou mastičku ze zelené lékárny, ale vše pomohlo maximálně na pár hodin, takže jsem se neustále musela mazat znova a znova a pak jsem měla vždycky kolem nosu mastný flek. Krém je takový bílý, ne moc hutný a hlavně není parfemovaný.


Spása! Stal se z něj můj nový kamarád! Stačí se namazat ráno a celý den je pokožka kolem nosu krásně hladká bez jakýchkoliv šupinek. Já se teda ještě trošku pro jistotu přemáznu i večer, abych na to ráno tak nějak navázala a nemusela čekat, až krém zapůsobí. Zlepšení jsem zaznamenala už asi třetí den a bylo opravdu výrazné! Dostala jsem vzorečky dva, ale jelikož mi stačí opravdu maličko, po týdnu jsem pořád na začátku prvního, takže tipuji, že mi vydrží dlouho.


Pokud máte i Vy problém se suchou pokožkou, doporučuji skočit k Vaší dermatoložce a na tenhle krém se jí zeptat, nebo ji jen poprosit, jestli nemá vzorek. Když nad tím tak přemýšlím, možná je budou mít i v lékárně. Kdyby Vás to lákal opravdu dost, 20ml stojí okolo 270ti korun a musí vystačit opravdu hoooooodně dlouho. I já pro něj poletím, hned jak mi dojde!

Za mě je tedy tahle novinka opravdu hodně povedená, nemám jedinou výtku!

Také máte problémy se suchou kůží? Pokud ano, co s tímhle problémem pomohlo Vám?

Mějte se krásně.
J<3

4 komentáře:

  1. To zní zajímavě..:) Určitě se nějaké suché místo najde :)
    Hezký článek :)
    Kdyby si měla zájem, tak se můžeš podívat na naše první video, které jsme s kamarádkou natočili :)
    A byli bychom rádi za každý like a odběr :))
    http://www.youtube.com/watch?v=qE6XaEryf0A

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je super, jestli takhle funguje :-) Já jsem o něm ale ještě neslyšela..

    Hedwica

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...