středa 30. října 2013

Souboj katalogových řasenek

Krásné čtvrteční odpoledne (pro mě poslední prázdninové..:/)
Zrovna jsem se vrátila po třech hodinách strávených u kadeřnice, která mi dělala keratinovou péči, o níž opravdu velmi brzy uslyšíte a rozhodně se máte na co těšit! Já jsem vždycky úplně nadšená. Navíc jsem si nechala vlasy opět zkrátit o takových 12 centimetrů, takže se cítím skvěle!
Ale o tom Vám psát dnes nebudu:) Za poslední dobu se mi tu nastřádalo pár "katalogových" řasenek - dvě od Avonu a jedna od Oriflame, tak Vám přináším takové jejich porovnání.

Ačkoli nám oba katalogy domů většinou chodí, nejsem jejich velkým zastáncem. Kromě "avoňáckých" sprejů a "oriflamáckých" pleťových krémů v nich spásu nehledám. Ale když už se mi doma něco z jejich sortimentu naskytne, neváhám to vyzkoušet. Zajímá Vás, jak si vedly jejich řasenky?

Ještě než začnu, bych ráda řekla něco o svých řasách. Mám je moc ráda, protože jsou celkem husté i dlouhé a dost lidí mi říká, že není možné, že nemám řasenku, i když opravdu nemám. Takže abyste mohli porovnávat, tady jsou:



Jako první tu mám řasenku Lash Extreme od Oriflame. (8ml, 199 Kč)

                                      
Slibuje větší objem řas, intenzivní barvu a dlouhou výdrž. Obsahuje 100% přírodní výtažky ze senegalské akácie a směs inovativních vosků pro krásné a pružné řasy. Má takový obyčejný, poměrně řídký kartáček se štětinkami, který však řasy nijak neslepuje, možná právě naopak.



Mám k téhle řasence tak nějak neutrální postoj. Řasám objem poměrně dodá, akorát se hrozně snadno drolí, takže mám brzy žmolky až na tváři (trochu jsou vidět i na fotce). Takže za mě tahle kráska spíše ne!



Další zástupkyní tentokrát značky Avon bude řasenka Super Drama. (7 ml, 120-150 Kč)


Název bych ráda upřesnila - Super Tragédie... to teda byla. Řasám by měla dodat "super" objem i délku. Prý díky úžasnému kartáčku. Ten kartáček je podle mě ta největší blbost, jakou kdy kdo vymyslel. Možná je to trochu dáno mojí nenávistí k plastovým kartáčkům, ale je podle mě fakt úplně k ničemu.


Mám tuhle řasenku v černo-hnědé, ale je to spíš hnědá a přijde mi poměrně nevýrazná. Jediné, k čemu je dobrá, je možná prodloužení řas. Taky se mi zdá, že ty moje celkem slepuje, ale to může být individuální. Takže ani tahle neuspěla..


¨
A abych trochu prolomila ledy, mám tu poslední "soutěžící" opět od značky Avon. (7ml, okolo 100-120 Kč)


Je to řasenka Super Extend, která stejně jako její kolegyně, má řasám zajistit objem a prodloužení. Sama jsem jí používala asi před rokem poměrně dlouho. Ačkoli má plastový kartáček, je celkem hustý a i pohyblivý. Řasy moc pěkně prodlouží, s objemem to není žádná sláva, ale rozhodně to není ani nejhorší.


 Co mě dostalo u popisu výrobce je: Vaše oči nebudou věřit vašim řasám..":D. Tak jako až tak horké to není, ale řekla bych, že se Avon za tenhle výrobek rozhodně stydět nemusí. Takže pochvala!



A jak jste na tom Vy s tímto "katalogovým" objednáváním? Máte rády tuhle kosmetiku? Už Vás z katalogu někdy něco vyloženě nadchlo, či zklamalo?

P.S. Blog pomalu, ale jistě přibližuje k 1000 shlédnutí, za což vám moc děkuji. Každý den se nestačím divit, kolik se Vás tu objeví. A na to jak krátkou dobu tu blog je, si myslím, že je to úplně super! Díky!!:*

Mějte se krásně.
J<3


7 komentářů:

  1. Wow, řasy máš naprosto parádní! Já kdybych si je nemalovala, ani nejsou vidět, jak jsou hloupě světlé. Nejlépe na oku vypadá třetí řasenka, máš ty řasy jak nalepené, fakt krása:) Na článek o keratinové péči se těším!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. snad jediná dobrá věc, kterou jsem podědila po taťkovi:D

      Vymazat
  2. musim povedat ze vsetky ti robia dokonale riasy!

    Pozyvam na narodeninovu giveaway o GUCCI RUSH 75ml. Tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  3. Třetí jsou super, ale i první se mi moc líbí, jak úplně oddělila řasu od řasy. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no mě to až překvapilo, jak dobře to na fotce vypadá:D

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...