pátek 18. října 2013

Pupínky, pupínky a zase ty pupínky

Zdravím Vás!
Jak už asi název napovídá, dnes bych se chtěla věnovat jednomu z nejotravnějších problémů dívek, žen, ale i mužů. Akné. Já jsem naštěstí na akné nikdy moc netrpěla. Když už mi nějaké ty pupínky vyrašily, byly maximálně tři a pak zase na nějakou dobu daly pokoj. Ale i přesto jsem si našla skvělého pomocníka, když se má "armáda" náhodou začne rozrůstat.


No a o čem Vám dnes budu povídat? O opravdu skvělém bojovníku proti akné, jehož jméno je Ichtoxyl. Je to velmi levný způsob, jak se pupínků zbavit. A pokud by Vám náhodou nezabral, nemusíte smutnít, protože stojí pouhých 35 korun. A kdybyste s ním byli spokojení, tak jásejte, protože já mám balení těch 30 gramů už asi půl roku a pořád je skoro plné!


Už vás nebudu dlouho napínat a pokusím se Vám vysvětlit, co to vlastně ten Ichtoxyl je. Jedná se o lékárenskou mastičku, která je primárně určena na infekční a hnisavá kožní onemocnění, plísňová onemocnění, proleženiny, a omrzliny. To zní hrozivě, že? Ale rozhodně není. 


Ichtoxyl se doporučuje používat pro účel odstranění akné 2x denně na vyčištěnou pleť. Výsledkem je obličej bez jakýchkoli pupínků na velmi dlouhou dobu. Jak už jsem na začátku říkala, nemám s akné nijak velký problém, ale sem tam se taky nějaké ty potvůrky objeví, tak na týden nasadím Ichtoxyl a mám zase na pěknou dobu klid, což je naprosto ideální. Ichtoxyl není vhodné používat déle než dva týdny v kuse, takže i když Vás akné trápí nějak více, raději si kvůli nežádoucím účinkům dávejte pauzy. Může se také stát, že Vás na začátku užívání zaskočí trochu větší výskyt pupínků. I u mě tomu tak bylo. Tahle mastička totiž nejdřív nečistoty z pleti "vytáhne" a teprve pak může být obličej hezky čistý :)

Kdyby někoho zajímalo složení (nerozumím tomu, takže je tak pro vaše info): účinnou látkou je Ichthammolum, které má právě ty protizánětlivé účinky. Dále je to hlavně vazelína, tuk z ovčí vlny, čištěná voda a ještě nějaké chemické sloučeniny jako CaO a tak..


Obrovskou nevýhodou této mastičky je barva a její pach. Vážení, to je teda něco. Ichtoxyl má velice výraznou tmavě hnědou barvu, takže po natření vypadáte jako kdybyste právě vylezli ze solárka. Přes noc se naštěstí hezky vstřebá a ráno pleť vypadá celkem normálně. No ale to není ještě to nejhorší. Každý produkt zákonitě musí mít nějakou mouchu a to tenhle teda má. A jakou! Hrozně, ale fakt úplně příšerně smrdí! Nekecám! Ačkoli je to hrůza, po několika minutách už nejde tolik cítit, takže se to dá vydržet, ale ze začátku je to fakt síla:D


Ačkoli má tento přípravek špatné vlastnosti v podobě hnědého zbarvení a té nepřívětivé "vůně," rozhodně stojí za to se překonat a tenhle přípravek vyzkoušet! Nevěřila jsem, že by mi mohla obyčejná páchnoucí mastička za třicet korun pomoct, ale fakt jsem byla neskutečně překvapená! Takže pokud si nevíte rady s akné, než budete utrácet za předražené výrobky, zkuste nejdříve Ichtoxyl, který Vám možná udělá větší službu :)

A jací jsou Vaši favoriti v boji proti akné? Co říkáte na Ichtoxyl? Už jste ho někdy zkusili?:)
Mějte se moc krásně. J<3

6 komentářů:

  1. Naprosto boží název výrobku! :-D

    Zvu Vás na svou giveaway: KLIK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky se mi hrozně líbil!!:D
      a díky za pozvání, ráda se zúčastním:)

      Vymazat
  2. dakujem za tip, takéto niečo potrebujem :) 11 eurová bioderma nepomohla, skúsim toto :)
    BeeKey

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě zkus, už za tu cenu si myslím, že tím nic nezkazíš:))

      Vymazat
  3. já naštěstí problémy s akné nemám, ale kámoška bohužel ano určitě jí toto doporučím :)
    http://turquoise-bow-of-cosmetics.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. tak držím palce, snad jí to pomůže:))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...