čtvrtek 24. října 2013

Prázdninové natěšení

Krásný podvečer!

Mně tímto dnem oficiálně začaly podzimní prázdniny, na které se neskutečně těším, protože mám v hlavě spoustu článků a v koupelně spoustu produktů, o kterých Vám tu chci napsat. Takže pro mě je to neskutečná spása. Po náročném začátku školního roku si konečně v klidu odpočinu :).

Navíc! 22.10. vyšla premiéra halloweenského dílu Pretty Little Liars a já zrovna dostahovala tenhle nový díl společně s úvodním k seriálu Ravenswood. Jsem úplně maximálně napnutá a zvědavá co se bude dít! Na PLL jsem závislá už od začátku, kdy jsem ho poprvé viděla, takže si každý díl fakt vychutnávám.


Znáte Pretty Little Liars? Máte je rády? Popřípadě jaké jiné seriály rády sledujete?:)

Mějte se moc hezky.
J <3.

2 komentáře:

  1. letošní Halloween se mi moc nelíbil, furt tam jenom lítaly a nic moc se nedělo (teda až na poslední scénu!), nejlepší byl loni ten vlak... a Ravenswood jsem viděla první a nezaujal mě, ani Caleb to nevytrhnul :D jinak už se nemůžu dočkat ledna, jsem napnutá jak drát :D
    z dalších seriálů koukám na Big Bang a HIMYM, ale spíš tak ze setrvačnosti, už mě ani moc nebaví, pak na Walking Dead a naprosto miluju Revenge, je to takový podobný styl jako PLL, řekla bych. jestli neznáš, doporučuju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a mně se líbil teda moc, i jsem si poplakala, když se Caleb loučil s Hannou:D Ravenswood už jsem vzdala, zvládla jsem sice ty první díly, protože Caleb, ale je to fakt už blbost:D
      Mrknu určitě, díky za tip!!:)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...