neděle 20. října 2013

Herbalife

Krásné víkendové odpoledne Vám všem!

Taky už se tak těšíte na podzimní prázdniny? Já teda moc! V poslední době se mi hromadí strašná spousta věcí, které bych chtěla/potřebovala udělat a nějak se mi to nedaří. No, místo učení jsem usedla k počítači a rozhodla se, že Vám musím napsat o jedné vychytávce, kterou jsem nedávno objevila mezi kosmetickými přípravky.



Jedná se o zklidňující gel Herbal Aloe od firmy Herbalife (k té se v závěru ještě určitě vrátím). Tento gel obsahuje výtažky z aloe vera, heřmánku a měsíčku. Hlavním úkolem je hydratovat suchou pokožku a zklidnit ji. Je průhledný a bez parfemace, za což má u mě rozhodně plus.




Je velmi vhodný na zklidnění pokožky po holení. Zabraňuje vzniku nepříjemných vyrážek a pupínků. Mně se velmi osvědčil! Místa po holení jen lehce namažu a pak nechám gel několik minut, aby se vstřebal. Nemůžu říct, že je to bůh ví co zázračného, sem tam se nějaký ten pupínek taky objeví, ale rozhodně je pokožka o dost méně podrážděná a nesvědí. Trvá mu trošičku déle, než se úplně vsákne, ale mně to ani nijak nevadí, třeba si zatím vyčistím zuby:D



Balení má 200ml a stojí okolo 220 korun. Nemůžu tento přípravek porovnat s žádným jiným zklidňujícím gelem, neboť jsem zatím používala jen tenhle, ale jsem s ním spokojená a určitě Vám ho můžu doporučit:)

No a jak jsem už psala na začátku, ještě bych se chtěla trochu vyjádřit k firmě Herbalife. Je to společnost, která se zabývá zdravým životním stylem. Vyrábí produkty na redukci či udržení hmotnosti a zlepšení výživy. Jedná se o přípravky jak pro vrcholové sportovce, tak pro obyčejný lid. Jelikož mám ve svém okolí jednu poradkyni této firmy, i já jsem vyzkoušela jejich produkt jménem Formule 1. Měla jsem a v podstatě mám problém snídat. Ani ne tak o víkendu jako v týdnu. Prostě takhle brzy ráno nemám hlad a nedokážu do sebe nic nacpat, ačkoli vím, že je to špatně. Tento koktejl mi ale pomohl upravit mé stravovací návyky, za což mu děkuji. Stačí nasypat 2 lžíce do shakeru, smíchat je s mlékem/vodou, zatřepat, nechat stát  10-15 minut, vypít a jít. Ideální.


Je to výživné "jídlo", které obsahuje dostatek vlákniny - především a také dalších potřebných živin. Tenhle koktejl mi také vyhovuje v tom, že díky vláknině mě zasytí na celé dopoledne a já pak nemám ani nejmenší záminku se tláskat nějakými blbostmi z bufetu, stačí mi do oběda třeba ovoce, nebo jogurt. Pokud máte někdo stejný problém jako já, ať už se jedná o tu formu snídaně, nebo máte prostě dopoledne neustále hlad, možná byste to mohli vyzkoušet :) Koktejl můžete koupit v různých velikostech, já kupuji 750g za cca 1200. Cena je poněkud vyšší, ale když si to potom rozpočítáte, na kolik Vás vyjde ta jedna snídaně, určitě se to vyplatí. Příchutí je v současné době dost, můžete si vybrat jak mezi klasikou - čokoláda, vanilka, tak i různé druhy ovoce, nebo kávu či cookies. Doporučuji si pokaždé koupit jiný, nebo střídat dva najednou, protože já už tu danou příchuť potom minimálně měsíc zas nemůžu ani vidět:D pro více info určitě mrkněte zde.


Doufám, že se Vám článek alespoň trochu líbil, dejte mi vědět, jestli Vás něco z toho zaujalo:) Líbila by se vám takováhle forma snídaně? Zkusili jste už někdy něco podobného?:)

Mějte se krásně. J<3

2 komentáře:

  1. Já nápoje nikdy nezkoušela, vždycky mám pocit, že toho se člověk zkrátka nemůže "najíst". :D Ale problémy s ranním nechutenstvím mám taky, obvykle to řeším tak, že si dám něco dobrého sladkého, na to mám chuť vždycky. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no právě, to mě později ráno pak taky honí mlsná, proto musím snídat:) Hele, taky jsem tomu nevěřila, říkala jsem si, že je to jako najíst se z kakaa, ale prý je to tou vlákninou, že jak nabobtná, tak se prostě cítíš plná:D ně to přijde úplně super:)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, všechny mi dělají velkou radost:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...